Kreminė ir aromatinga: žuvies sriubos receptas per kelias minutes

Subalansuota mityba yra raktas į gerą sveikatą, todėl, be mėsos, būtinai gaminkite žuvį. Esame tikri, kad kiekvienas turi mėgstamą žuvies patiekalą, o kaip dėl žuvies sriubos?

Yra du pagrindiniai šio patiekalo gaminimo būdai.

Dažniausiai šeimininkės žuvies sriubą gamina iš šviežios žuvies arba žuvies sriubą iš žuvies konservų.

Šviežios žuvies patiekalas, žinoma, suteikia daugiau naudos organizmui.

Tačiau kai kurie renkasi konservuotą žuvies sriubą.

Siūlome virti lengvą žuvies sriubą iš lašišos.

Kreminė žuvies ir lašišos sriuba - paprastas receptas kiekvienai dienai

Lašiša yra viena subtiliausių žuvų. Dėl savo skonio ir sodrios spalvos ji dažnai labai mėgstama.

Sriuba su šia žuvimi tikrai patiks visai šeimai.

Gaminti reikės:

lašišos - 300 g;

rausvosios lašišos - 400 g;

bulvių - 5-6 vnt;

druskos ir juodųjų pipirų - pagal skonį

lauro lapų - 2-3 vnt;

juodųjų pipirų - 5 vnt.; morkų - 1 vnt;

morkos - 1 vnt;

svogūnas - 2 vnt;

mėgstamų žolelių - pagal skonį

sviesto - 70 g

grietinėlės - 400 ml;

vandens - 3 l.

Pradėkite gaminti nuo žuvies sultinio.

Nuplaukite rausvąją lašišą, nulupkite vieną svogūną.

Viską sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite ant vidutinės ugnies.

Įberkite druskos ir prieskonių.

Kol verda, pašalinkite putas.

Antrąjį svogūną ir morką supjaustykite kubeliais.

Bulves supjaustykite juostelėmis. Keptuvėje įkaitinkite 50 g sviesto ir pradėkite kepti bulves.

Kai paruduos, sudėkite svogūną ir morką.

Lašišos filė supjaustykite nedidelėmis porcijomis, pasūdykite ir palikite kuriam laikui.

Išvirusį sultinį perkoškite nuo putų pertekliaus ir žuvies likučių, supilkite į švarų puodą, sudėkite visas daržoves ir virkite, kol užvirs. Į verdančią sriubą sudėkite lašišos filė ir palikite virti 4-5 minutes.

Sriubą pagal skonį pagardinkite prieskoniais. 

Palikite sriubą ant silpnos ugnies 2 minutes, tada supilkite grietinėlę ir 20 g sviesto, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

Patiekite su žalumynais ir šviežia balta duona.

Gero apetito!

Organizatorių nuotr.

Jei patiko straipsnis, nepamirškite pasidalinti su savo draugais Facebook!

Taip pat skaitykite:

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder