Krevečių-avokado užkandis, kurį lengvai paruošite kamado tipo kepsninėje
Jums reikės:
• 20 vidutinio dydžio krevečių
• alyvuogių aliejaus
• mėgstamų jūros gėrybių prieskonių
• 2 šaukštų sviesto, sumaišytų su kalendra ir trintu česnaku
• 20 tortilijų
• 1 pjaustytos žaliosios citrinos
• Pico De Gallo salotų (sumaišykite pjaustytą pomidorą, raudonąjį svogūną, kalendrą su žaliosios citrinos sultimis ir druska)
• 1-2 avokadų
• 2 žaliųjų citrinų
• druskos
Gaminimas:
Krevečių paruošimas:
1. Sudėkite krevetes kepti ant iešmelio.
2. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Užbarstykite mėgstamų jūros gėrybių prieskonių.
3. Įkaitinkite kepsninę iki 180C.
4. Kepkite krevetes po 5 minutes iš abiejų pusių. Kepant aptepkite krevetes česnako sviestu.
Avokado mišinio paruošimas:
1. Sumaišykite paruoštą bei supjaustytą avokadą, žaliosios citrinos sultis ir druską.
Užkandžio paruošimas:
1. Pasiruoškite 20 tortilijų.
2. Į kiekvieną tortiliją įdėkite avokado mišinio bei keptą krevetę.
3. Ant viršaus uždėkite paruoštas pico de gallo salotas.
4. Užbarstykite kalendros.
5. Patiekite su žaliosios citrinos skiltelėmis.
Skanaus!
Rašyti komentarą