Krevečių-avokado užkandis

Krevečių-avokado užkandis, kurį lengvai paruošite kamado tipo kepsninėje

Krevečių-avokado užkandis, kurį lengvai paruošite kamado tipo kepsninėje.

Jums reikės:

•    20 vidutinio dydžio krevečių

•    alyvuogių aliejaus

•    mėgstamų jūros gėrybių prieskonių

•    2 šaukštų sviesto, sumaišytų su kalendra ir trintu česnaku

•    20 tortilijų

•    1 pjaustytos žaliosios citrinos

•    Pico De Gallo salotų (sumaišykite pjaustytą pomidorą, raudonąjį svogūną, kalendrą su žaliosios citrinos sultimis ir druska)

•    1-2 avokadų

•    2 žaliųjų citrinų

•    druskos

Gaminimas:

Krevečių paruošimas:

1.    Sudėkite krevetes kepti ant iešmelio. 

2.    Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Užbarstykite mėgstamų jūros gėrybių prieskonių.

3.    Įkaitinkite kepsninę iki 180C.

4.    Kepkite krevetes po 5 minutes iš abiejų pusių. Kepant aptepkite krevetes česnako sviestu. 

Avokado mišinio paruošimas:

1.    Sumaišykite paruoštą bei supjaustytą avokadą, žaliosios citrinos sultis ir druską. 

Užkandžio paruošimas:

1.    Pasiruoškite 20 tortilijų. 

2.    Į kiekvieną tortiliją įdėkite avokado mišinio bei keptą krevetę. 

3.    Ant viršaus uždėkite paruoštas pico de gallo salotas. 

4.    Užbarstykite kalendros. 

5.    Patiekite su žaliosios citrinos skiltelėmis.

Skanaus!
 

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder