Lazanijos sriuba - ją įsimylės kiekvienas

Paprastas lazanijos sriubos receptas, kurio tikriausiai nesate ragavę. Šį patiekalą paruošti užtruksite tik 25 minutes. Skaldyti makaronai troškinami pomidorų sultinyje su itališka dešra ir špinatais, o visa tai sumaišoma su dideliu kiekiu sūrio. Tai - tobulas receptas vasarai. 

Reikalingi ingredientai:

  • ·1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • ·Pusė smulkinto geltonojo svogūno
  • ·1 smulkinta česnako skiltelė
  • ·Druska ir šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį
  • ·0.5 kg dešros
  • ·2 valgomi šaukštai pomidorų pastos
  • ·1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
  • ·1 šaukštelis džiovinto baziliko
  • ·Apie 700ml Marinara padažo
  • ·2 litrai vištienos sultinio
  • ·Apie 10 smulkiai laužytų lazanijos makaronų lakštų
  • ·200 gramų smulkiai kapotų špinatų
  • ·Ketvirtadalis puodelio rikotos sūrio
  • ·1 puodelis tarkuotos mocarelos sūrio

Paruošimas:

Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. 

Įdėkite svogūną ir česnaką. Pagardinkite druska ir pipirais. 

Virkite retkarčiais pamaišydami, kol suminkštės (4-6 minutes). 

Sudėkite dešrą susmulkintą gabaliukais ir kepkite kol paruduos (5-7 minutes). 

Įpilkite pomidorų pastos, raudonėlio ir baziliko ir virkite maišydami apie 1 minutę. 

Įpilkite Marinaros padažo ir sultinio, užvirinkite. 

Sudėkite makaronus ir špinatus. 

Virkite, kol makaronai suminkštės (10-12 minučių). Kol makaronai išvirs, sumaišykite rikotos ir mocarelos sūrį. Patiekdami sriubą ant viršaus uždėdami 1-2 šaukštelius sūrio.

Skanaus!

Šaltinis: https://www.countryliving.com

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder