Reikalingi ingredientai:
- ·1 šaukštas alyvuogių aliejaus
- ·Pusė smulkinto geltonojo svogūno
- ·1 smulkinta česnako skiltelė
- ·Druska ir šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį
- ·0.5 kg dešros
- ·2 valgomi šaukštai pomidorų pastos
- ·1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
- ·1 šaukštelis džiovinto baziliko
- ·Apie 700ml Marinara padažo
- ·2 litrai vištienos sultinio
- ·Apie 10 smulkiai laužytų lazanijos makaronų lakštų
- ·200 gramų smulkiai kapotų špinatų
- ·Ketvirtadalis puodelio rikotos sūrio
- ·1 puodelis tarkuotos mocarelos sūrio
Paruošimas:
Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
Įdėkite svogūną ir česnaką. Pagardinkite druska ir pipirais.
Virkite retkarčiais pamaišydami, kol suminkštės (4-6 minutes).
Sudėkite dešrą susmulkintą gabaliukais ir kepkite kol paruduos (5-7 minutes).
Įpilkite pomidorų pastos, raudonėlio ir baziliko ir virkite maišydami apie 1 minutę.
Įpilkite Marinaros padažo ir sultinio, užvirinkite.
Sudėkite makaronus ir špinatus.
Virkite, kol makaronai suminkštės (10-12 minučių). Kol makaronai išvirs, sumaišykite rikotos ir mocarelos sūrį. Patiekdami sriubą ant viršaus uždėdami 1-2 šaukštelius sūrio.
Skanaus!
Šaltinis: https://www.countryliving.com
Rašyti komentarą