Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
AK
AK,

Pirmiausia, jis pratęs pats daug dirbti, ir tokio lygio replikų nenusipelnė. Globėjiška veikla taipogi užsiima seniai. Knygą galima pasiskolinti bibliotekoje, ir pasisemti minčių kaip geriau gaminti. Net Parmezano pasitarkuoti nekainuoja daug, tiek jo tesunaudoji per kartą. O teisingų gero maisto ruošimo principų nedaug kas pamoko taip sėkmingai, kaip būtent jis.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.