Pirmiausia, jis pratęs pats daug dirbti, ir tokio lygio replikų nenusipelnė. Globėjiška veikla taipogi užsiima seniai. Knygą galima pasiskolinti bibliotekoje, ir pasisemti minčių kaip geriau gaminti. Net Parmezano pasitarkuoti nekainuoja daug, tiek jo tesunaudoji per kartą. O teisingų gero maisto ruošimo principų nedaug kas pamoko taip sėkmingai, kaip būtent jis.
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Pirmiausia, jis pratęs pats daug dirbti, ir tokio lygio replikų nenusipelnė. Globėjiška veikla taipogi užsiima seniai. Knygą galima pasiskolinti bibliotekoje, ir pasisemti minčių kaip geriau gaminti. Net Parmezano pasitarkuoti nekainuoja daug, tiek jo tesunaudoji per kartą. O teisingų gero maisto ruošimo principų nedaug kas pamoko taip sėkmingai, kaip būtent jis.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.