Jums reikės tik 6 šviežių ingredientų:
Avokado aliejaus (galite pakeisti švelnaus skonio alyvuogių aliejumi)
Kiaušinių
Citrinos sulčių
Balto vyno acto (ar paprasto acto)
Garstyčių
Jūros druskos
Gaminimas:
Svarbiausias šio recepto įrankis - kokybiškas elektrinis trintuvas.
- Sudėkite visus ingredientus į aukštą, elektriniam trintuvui skirtą dubenį.
- Leiskite ingredientams kelias minutes pastovėti.
- Visų pirma, uždėkite trintuvą taip, kad jis uždengtų kiaušinių trynius.
- Įjunkite trintuvą ir nejudinkite 10-15 sekundžių.
- Kai majonezas taps panašus į emulsiją, pradėkite judinti trintuvą ir sutrinkite visus ingredientus.
- Skanaus!
Taip - jūs ką tik pagaminote naminį majonezą, kuris tobulai tiks padažų, sumuštinių, salotų gamybai.
Laikykite majonezą šaldytuve. Šio majonezo galiojimo laikas - savaitė.
JUS TAIP PAT GALI SUDOMINTI:
- Greitai pagaminami nekepti desertai: 3 receptai, kurie pavyks visiems
- Makaronai su kreminiu grybų padažu
- 4 patarimai, kaip marinuoti agurkus, kad jie būtų itin traškūs
- Rauginimui – ne tik agurkai: patarimai, kaip raugti daržoves
- Išmokite iškepti itališką duoną kamado tipo kepsninėje
- Krevečių-avokado užkandis, kurį lengvai paruošite kamado tipo kepsninėje
Rašyti komentarą