Netikėtai skanūs: svogūnų sausainiai, kurie taps jūsų mėgstamiausiu naminiu užkandžiu

(1)

Svogūnų sausainiai yra puikus greito užkandžio, padedančio numalšinti alkį. Šį lengvą užkandį galima patiekti su padažu arba naudoti prie pagrindinio patiekalo.
Tokie sausainiai gali būti puiki įprastos duonos alternatyva. Svarbu, kad jiems paruošti reikia tik turimų ingredientų ir šiek tiek laiko prie viryklės.

Sūrių sausainių su svogūnais receptas

Reikiami ingredientai:

Sviestas - 150 g;

žaliųjų svogūnų, kitų žalumynų - pagal skonį;

miltai - 170 g miltų;

druskos - 1 šaukštelis.

Paruošimas:

Pradėkime nuo to, kad sviestą supjaustysime mažais gabalėliais ir šiek tiek paliksime, kad jis taptų minkštesnis. Tada, įbėrę truputį druskos, išlydykite jį ant garų vonelės.

Mikseriu išsukame sviestą, kol jis taps lengvas ir purus, tai užtruks apie 2-4 minutes.

Tada atsargiai į mišinį įmaišykite persijotus miltus ir toliau plakite, kol tešla taps tiršta ir elastinga.

Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus, suberkite juos į tešlą ir gerai išmaišykite.

Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį. Ant pergamentu išklotos kepimo skardos atsargiai išspauskite sausainius, suformuodami juos.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite 15-20 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Šį užkandį galima patiekti su mėgstamu padažu.

Gero apetito!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder