Netikėtai skanūs: svogūnų sausainiai, kurie taps jūsų mėgstamiausiu naminiu užkandžiu
(1)Sūrių sausainių su svogūnais receptas
Reikiami ingredientai:
Sviestas - 150 g;
žaliųjų svogūnų, kitų žalumynų - pagal skonį;
miltai - 170 g miltų;
druskos - 1 šaukštelis.
Paruošimas:
Pradėkime nuo to, kad sviestą supjaustysime mažais gabalėliais ir šiek tiek paliksime, kad jis taptų minkštesnis. Tada, įbėrę truputį druskos, išlydykite jį ant garų vonelės.
Mikseriu išsukame sviestą, kol jis taps lengvas ir purus, tai užtruks apie 2-4 minutes.
Tada atsargiai į mišinį įmaišykite persijotus miltus ir toliau plakite, kol tešla taps tiršta ir elastinga.
Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus, suberkite juos į tešlą ir gerai išmaišykite.
Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį. Ant pergamentu išklotos kepimo skardos atsargiai išspauskite sausainius, suformuodami juos.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite 15-20 minučių, kol taps auksinės spalvos.
Šį užkandį galima patiekti su mėgstamu padažu.
Gero apetito!
Rašyti komentarą