Jauki aplinka, kultūringas aptarnavimas ir naujametiniai fejerverkai virš Klaipėdos senamiesčio stogų – viskas, ko reikia elegantiškam Naujųjų metų sutikimui. Beje, nepaminėjome svarbiausio – tai ilgamečiai restorano padavėjai ir virtuvės komanda, pasiruošusi patiekti puikiausios kokybės valgius.
„Mūsų restorano klientai labiausiai mėgsta patiekalus, ruošiamus ant žarijų. Be abejo, populiariausi yra visų rūšių steikai, bet ir vištiena ar žuvis, paruošti ant griliaus, suteikia patiekalams unikalų skonį“, - sakė Simas Kažiniauskas, restorano virtuvės šefas.
Daug metų šis restoranas buvo mėgiamas ir lankomas dėl ypatingai gardžių steikų. O dabar jų asortimentas dar labiau praplėstas, čia ruošimi net 6 skirtingų rūšių mėsos patiekalai: brandinti antrekotai, rib eye, t-bone, ėrienos ir kiaulienos sprandinės didkepsniai.
Pasak virtuvės vadovo, antroje vietoje pagal populiarumą yra jūros gėrybės: aštunkojai, austrės, midijos. O savo geriausiam draugui Simas Kažiniauskas pasiūlytų paragauti sūrio pyrago desertą.
„Kai klientai po vakarienės šypsosi ir dėkoja – mums taip pat šventė. Tad kuo daugiau klientų, tuo didesnė šventė ir mums“, - juokavo restorano šefas, kviesdamas užsukti į „Pasažą“ Naujųjų sutikimo vakarą.
Paskutinę metų dieną restoranas „Pasažas“ svečių lauks nuo 19 val. ir dirbs iki 1 val.
Staliukų rezervacija tel. (8 46) 30 10 70.
Rašyti komentarą