Pekino kopūstų salotų receptai: pagaminkite jas iš to, kas yra šaldytuve - nebrangios, skanios ir gaivios

(1)

Pekino sėklų salotoms supjaustyti reikia labai nedaug laiko, o šie variantai tiks net ir patiems tingiausiems kulinarams.

 

Kiniškų kopūstų salotos su vištiena - sočios ir paprastos

Paimkite didelį gabalą vištienos filė ir virkite, kol suminkštės. Taip pat išvirkite tris kietai virtus kiaušinius.

Supjaustykite vidutinio dydžio pekino kopūsto gabalą ir sumaišykite jį su skardine konservuotų kukurūzų.

Įmuškite kiaušinius ir susmulkinkite filė (galite ją suplėšyti rankomis).

Viską užpilkite majonezu, (arba jūsų pasirinktu padažu) išmaišykite ir viskas paruošta.

Pekino kopūstų salotos su agurkais - gaminimo būdas (be majonezo)

pusės kiniško kopūsto galvos;

vieno šviežio agurko;

pusės skardinės konservuotų kukurūzų, kad būtų saldesnis skonis;

pusės ryšulėlio žaliųjų svogūnų;

pusė ryšulėlio šviežių krapų;

šaukštai alyvuogių aliejaus;

pusės šaukšto citrinos sulčių - kad būtų rūgštelė;

maltų pipirų (žiupsnelis) ir druskos (pagal skonį).

Gaminimas:

Kopūstus ir agurkus supjaustykite juostelėmis. Smulkiai supjaustykite svogūną ir krapus.

Sumaišykite šiuos keturis ingredientus ir sudėkite kukurūzus (žinoma, be skysčio).

Pagardinkite druska ir pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi bei citrinos sultimis.

Dar kartą išmaišykite ir salotos paruoštos.

Skanaus!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder