"Radau geresnį metodą": "Michelin" virtuvės šefas dalijasi bulvių košės receptu

(2)

Pasak virtuvės šefės Poppy O'Toole, tai puikiausia bulvių košė.

Bulvių košė yra paprastas garnyras, kurį galima rasti beveik kiekvienuose namuose. "Michelin" šefė Poppy O'Toole atskleidė, kaip pasigaminti "neprilygstamą bulvių košę".

"Sveiki atvykę į tobulos bulvių košės gaminimo meistriškumo kursą. Žinau, kad tai drąsus pareiškimas, bet tikrai tikiu, kad atradau geriausią metodą, kaip sukurti švelniausią ir kreminę bulvių košę. Daugiau niekada nebebus pasiteisinimo dėl gremėzdiškos minkštos bulvių košės.

Labiausiai man patinka, kad šiam metodui nereikia brangių aukštųjų technologijų plaktuvų ar rauginimo medžiagų, kad išgautumėte vientisai glotnią tekstūrą", - jos žodžius cituoja "Express".

Pasak jos, norint pagaminti neprilygstamą bulvių košę be gumulėlių, tereikia pasistengti ir naudoti paprastą sietelį.

Paruošti reikės:

  • bulvių - 4 vnt;
  • sūdyto sviesto - 75 g;
  • pieno arba grietinėlės - 50 ml
  • druskos - 2 šaukštai;
  • ištirpinto sviesto - 1 valgomasis šaukštas.

Gaminimas:

  1. Bulves nulupti ir supjaustyti 1 cm storio apskritimais. Taip daržovės iškeps tolygiau.
  2. Sudėkite bulves į puodą, užpilkite šaltu vandeniu, įberkite druskos ir pastatykite ant ugnies. Virti reikia neleidžiant stipriai užvirti.
  3. Kai bulvės bus paruoštos, nusunkite vandenį ir uždengę rankšluosčiu palikite daržoves 3-5 minutes garuose.
  4. Tada šaknines daržoves pertrinkite per sietelį ir sudėkite sviestą.
  5. Pieną reikia pašildyti ir supilti į bulves. Maišykite iki vientisos masės, bet nedarykite to per ilgai, kad košė neprarastų elastingumo.
  6. Aguona sako, kad ji taip pat įdeda šaukštą lydyto sviesto "papildomam skoniui". Patiekalas turėtų būti patiekiamas karštas.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder