Šviežios žolelės „išliks šviežios iki 2 savaičių“, jei šaldytuve bus laikomos kartu su vienu daiktu
Kad žalumynai nesugestų, daugelis namų šeimininkių juos užšaldo, tačiau moteris iš „TikTok“ @violet.cooks pasidalijo paprastesniu būdu.
Pirmiausia vaizdo įrašo autorė socialiniame tinkle rekomenduoja gerai nuplauti žalumynus nuo bakterijų. Ji naudoja vandenį ir šiek tiek acto.
Nuplovusi žoleles, moteris nupjauna stiebų apačią, kad žolelių lapai galėtų sugerti drėgmę laikymo metu, tada šviežias žoleles suvynioja į popierinį rankšluostį.
Popierinis rankšluostis sugeria perteklinę drėgmę, o tada padeda išlaikyti optimalų drėgnumą, kad žolelės neišdžiūtų ir nesugestų.
Į drėgną popierinį rankšluostį suvyniotas žoleles galima sudėti į uždaromą maišelį. Tada iš maišelio išspauskite kuo daugiau oro ir sandariai uždarykite. Žoleles galima laikyti šaldytuve ir drąsiai dėti į įvairius patiekalus.

Rašyti komentarą