Tai genialu: šefas pasidalijo paprastu būdu, kaip greitai supjaustyti svogūnus griežinėliais

Prancūzų virėjas pasidalijo būdu, kaip tobulai supjaustyti svogūnus griežinėliais. Pasak jo, tam net nereikia peilio, rašo „Mirror“.

Virėjas pasidalijo gudria gudrybe socialiniame tinkle „TikTok“.

Jo pasirinktas svogūnų pjaustymo būdas leidžia sukurti „tobulus“ plonus svogūnų griežinėlius be peilio įsikišimo.

Vietoj to jis dalijasi, kaip atsargiai išilgai supjaustyti svogūnus šakute ir daržovių skustuvu.

Virtuvės šefas pradeda nuo šakutės įsmeigimo į svogūno apačią.

Taip daržovė išlieka stabilioje padėtyje, kol jis ją pjausto griežinėliais.

Kad svogūnas laikytųsi stabiliai, jis uždeda ranką ant šakutės rankenos ir prispaudžia ją prie pjaustymo lentos.

Daržovių skustuvu šefas judina jį pirmyn ir atgal, kad supjaustytų plonais griežinėliais.

„Tiesiog judinkite jį pirmyn ir atgal“, - pažymi jis, demonstruodamas procesą.

Galutinis rezultatas - svogūnų griežinėliai, kurie puikiai tinka sultingam mėsainiui ar picai.

Šis metodas sulaukė 5 milijonų žiūrovų simpatijų. Vienas iš Chosė socialinių tinklų naudotojų pastebėjo: „Tai yra labai svarbus pavyzdys: „Žmogau, tu ką tik pakeitei mano gyvenimą“.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder