Tik keli ingredientai: nuostabaus skonio šerbertas - greitas, pigus ir visai nekaloringas!

Baziliko ir braškių šerbetas, kurį pamils visi.

Ingredientai

Braškės 350 g

Šviežias bazilikas 1 sauja (-os)

Cukrus 100 g (Galite dėti ir mažiau, pagal poreikį)

Vanduo 100 g

Citrinų sultys 1 vnt.

Instrukcijos

Braškes supjaustykite mažais kubeliais, užšaldykite -18 laipsnių temperatūroje.

Baziliką nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.

Vandenį su cukrumi užvirinkite iki maždaug 90 laipsnių, sirupą atvėsinkite.

Šaldytas uogas, cukraus sirupą, citrinos sultis ir susmulkintą baziliką sudėkite į trintuvą.

Viską sutrinkite iki vienalytės konsistencijos.

Šerbetą sudėkite į indą ir pusvalandžiui padėkite į šaldiklį.

Raktažodžiai
Sidebar placeholder