slyvų uogienė

Tirštas, kvapnus ir skanus slyvų džemas. Paskubėkite pasidaryti atsargų žiemai

(3)

Paruoškite sodrios ir tirštos slyvų uogienės. Ji išeina labai skani ir kvapni. Tokį produktą galima naudoti vietoj uogienės.

Reikės: 

Geriamasis vanduo - 100 ml;

Baltojo cukraus - 200 g;

prinokusių slyvų - 1000 g.

Žingsnis po žingsnio receptas:

Išvalykite vaisius. 

Cukrų ištirpinkite vandenyje ir užvirinkite.

Uogas užpilkite sirupu ir palikite keturioms valandoms.

Užvirus uogienę virkite dar penkiolika minučių, ji turi tapti labai tiršta.

Paruoštą produktą sudėkite į sterilius stiklainius ir uždarykite.

Gero apetito!

Parengta pagal užsienio spaudą

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder