Traškūs vištienos sparneliai

Šie vištienos sparneliai nepavykti negali, nes jie gaminami itin paprastai. 

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.



Padažui:

Grietinėlę sumaišome su majonezu, įtarkuojame česnaką, įspaudžiame citrinos sultis ir įpjaustome krapus ir laiškus, viską išmaišome.



Prieskonius sumaišome su kepimo milteliais, į vištienos sparnelius pilame šlakelį aliejaus ir suberiame prieskonius, išmaigome dedame ant grotelių ir kepame 130C 20 min.

Atidarome sklendes, kol temperatūrą pasieks 220C ir dar kepame 20 min.

Patiekiame su padažu.



Skanaus !

INGREDIENTAI

1 kg.vištienos sparnelių

Druska

Pipirai

Aliejaus

1 a.š. kepimo miltelių



Padažui:

5 v.š. Majonezo

1.5 v.š. neriebios grietinėlės

2 skilt. česnako

Pusės citrinos sulčių

Krapai

Svogūno laiškai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder