Turistams paaiškinta, kodėl ispanai niekada neužsisako pintos alaus - ir jie taip pat neturėtų to daryti
„Niekada neužsisakykite pintos alaus (0,56 litro - red.). Jis bus drungnas", - sakė ji ‚Sun Online Travel‘.
Vietoj to Flanagan rekomenduoja užsisakyti alaus Ispanijoje populiariose mažose taurėse „kanose“ (0,2-0,3 litro - red.), kuriose gėrimas išlieka vėsus ir gaivus.
Tačiau ji patarė keliautojams vengti barų populiariose turistų lankomose vietose.
„Eikite į gatveles. Niekada nesirinkite barų aikštėse ir pagrindinėse gatvese", - pridūrė ekspertė.
Taip pat skaitykite: „..:
Flanagan taip pat pataria neužsisakyti sangrijos (populiaraus ispaniško vyno gėrimo - red.).
„Niekada neprašykite sangrijos. Ispanai čia to negeria. Jie geria tinto de verano, t. y. raudonąjį vyną, sumaišytą su citrinų soda arba naminiu limonadu", - pažymėjo ji.
Be to, ekspertė sakė, kad ispanai niekada neužsisako maisto porcijomis vienam, jei nori pasimėgauti tikra ispaniška vakariene.
Vietoj to ji rekomenduoja rinktis media ración dydžio lėkštes, kad visi prie stalo galėtų mėgautis maistu.
Atostogos Ispanijoje
Ispanija, kaip viena populiariausių atostogų krypčių, labai stengiasi pažaboti turistus, įskaitant įvairių draudimų ir apribojimų įvedimą.
Pavyzdžiui, turistų pamėgtoje Alikantės provincijos Kosta Blankos pakrantėje poilsiautojai gali būti nubausti 200 eurų bauda už prekių pirkimą iš nelicencijuotų gatvės prekeivių.
Tuo pat metu Maljorkos Muro savivaldybės valdžia nutarė skirti 900 eurų baudą turistams, kurie šoks nuo prieplaukos į jūrą.
Kartu ne visi vietiniai gyventojai nepatenkinti šalies populiarumu tarp užsieniečių.
Todėl populiariuose Maljorkos salos paplūdimiuose Cala Morlanda ir Cola Buta jie nutarė atbaidyti užsienio turistus padirbtais ženklais, įspėjančiais apie pavojų.
Rašyti komentarą