Kaip pagaminti kvapnius troškintus kopūstus: 2 arbatiniai šaukšteliai šio slapto ingrediento visam laikui pakeis skonį

(2)

Norite suteikti mėgstamiems troškintiems kopūstams naują aromatą ir išskirtinį skonį? Tik du arbatiniai šaukšteliai paprastų ingredientų gali paversti įprastą patiekalą tikru kulinariniu šedevru!

Kaip gaminti troškintus kopūstus

Tradiciniai troškinti kopūstai gaminami lengvai ir nebrangiai, tačiau visuomet galima juos dar labiau pagardinti.

Daugelis šeimininkių į kopūstus deda mėsos ar žolelių, tačiau yra du ingredientai, kuriuos galima rasti beveik kiekvienuose namuose ir kurie suteiks troškintiems kopūstams neįtikėtiną aromatą bei skonį — tai garstyčios ir actas.

Garstyčios

Gaminimo pabaigoje įdėkite 1–2 arbatinius šaukštelius sausų ar paruoštų garstyčių — tų, kurias turite.

Garstyčios suteikia kopūstams ypatingą aromatą ir pabrėžia jų skonį.

Actas

Nors daugelis šeimininkių jo nenaudoja, actas — kaip ir garstyčios — pagerina patiekalo skonį ir suteikia lengvą, malonų rūgštumą.

Jį reikėtų įpilti praėjus maždaug pusvalandžiui nuo gaminimo pradžios, pakanka vieno šaukšto.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder