šutinta grikių košė! Nuplaunaname grikius po vandens srove. Įpilame truputį vandens į dubenėlį aukštais kraštais ir paverdame 2-3 minutes, nugraibydami nešvarumų putas. Po to, išjungę liepsną, uždengiame dangteliu dubenėlį ir paliekame ant įkaitusios plytos paviršiaus 40 minučių išbringti! Po to nukeliame nuo plytos dubenį, nuimame dangtį ir 5 minutes paliekame praaušti. Po to įpilame šalto spaudimo ekologiško linų sėmenų aliejaus šaukštą. Ir daugiau jokių absoliučiai priedų neįdedame! Skanaus gero apetito Jums!!!
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
šutinta grikių košė! Nuplaunaname grikius po vandens srove. Įpilame truputį vandens į dubenėlį aukštais kraštais ir paverdame 2-3 minutes, nugraibydami nešvarumų putas. Po to, išjungę liepsną, uždengiame dangteliu dubenėlį ir paliekame ant įkaitusios plytos paviršiaus 40 minučių išbringti! Po to nukeliame nuo plytos dubenį, nuimame dangtį ir 5 minutes paliekame praaušti. Po to įpilame šalto spaudimo ekologiško linų sėmenų aliejaus šaukštą. Ir daugiau jokių absoliučiai priedų neįdedame! Skanaus gero apetito Jums!!!
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.