Paprastas, skanus trijų ingredientų kremas per tris minutes: šeimininkės jums padėkos už receptą

Švelnus kremas per tris minutes: kulinarinė paslaptis, kurią perdavė mano uošvė.

Šis receptas - tikras atradimas tiems, kurie nenori sugaišti daug laiko ruošdami torto kremą. Tik trys ingredientai, kelios minutės - ir turėsite švelnų ir orų kremą.

Norėdami paruošti šį nuostabų kremą, kuris gali būti ne tik puikus priedas prie torto, bet ir savarankiškas desertas, turite pasiruošti virinto sutirštinto pieno, varškės ir grietinėlės, o visus produktus gerai atšaldyti, kad būtų užtikrinta reikiama kremo konsistencija.

Reikės:

virinto sutirštinto pieno - 200 g

varškės - 300 g

grietinėlės, kurios riebumas ne mažesnis kaip 30 %, - 280 g

Grietinėlę ir varškę galima pakeisti tiršta grietine - 580 g.

Kremo paruošimas:

Pirmiausia reikia pasirūpinti, kad visi ingredientai, iš kurių gaminamas šis švelnus kremas, būtų tinkamos temperatūros, t. y:

Jie turi būti gerai atšaldyti, nes tai užtikrins reikiamą būsimo deserto konsistenciją ir lengvumą.

Tada maišytuvu plakite išvirusį sutirštintą pieną, kol jis taps vientisa mase, kuri taps pagrindu tolesniam kremo ruošimui.

Po to į plaktą sutirštintą pieną įmaišykite varškę ir toliau plakite, kol gausite kreminę konsistenciją, pasižyminčią švelnumu ir vientisumu.

Supilkite šaltą grietinėlę. Iš pradžių plakite ją lėtu greičiu, palaipsniui jį didindami.

Plakite grietinėlę, kol susidarys minkštos viršūnėlės, bet ne per daug kruopščiai, kad ji nepavirstų sviestu.

Paruoštą kremą galima naudoti torto sluoksniams pertepti, įdarui į pyragus arba tiesiog valgyti kaip atskirą desertą.

Jei vietoj grietinėlės naudojama grietinė, plakite ją tol, kol sutirštės, ir tada įmaišykite į kremą, kad praturtėtų jo skonis ir tekstūra.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder