Produktai
Tešlai:
- Kiaušiniai - 3 vnt.
- Majonezas - 5 šaukštai.
- Miltai - 5 valg.
- Druska - pagal skonį
Įdarui (pagal skonį):
- Dešra
- Sūris
- Pomidorai
- marinuoti agurkai
- svogūnai
- Česnakai
- Kečupas
Gaminimas:
- Norėdami pagaminti skystą picos tešlą, gerai išmaišykite kiaušinius, majonezą, miltus ir šiek tiek druskos.
- Supilkite tešlą į keptuvę (nepridegančią), kurioje bus kepama pica.
- Tešlos paviršių švelniai aptepkite kečupu.
- Daržoves ir dešrą supjaustykite nedideliais gabalėliais arba apskritimais (kas kaip mėgsta) ir atsitiktine tvarka išdėliokite ant tešlos.
- Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio.
- Keptuvę su pica kepkite ant silpnos ugnies ir uždenkite dangčiu.
- Kepkite picą apie 10 minučių (tešlą patikrinkite dantų krapštuku).
- Skani ir aromatinga naminė pica keptuvėje paruošta!
Gero apetito!
Rašyti komentarą