Prieš tręšiant cukinijas pirmiausia reikėtų surinkti prinokusius vaisius, nes organinės trąšos turi aštrų aromatą
Papasakosime apie veiksmingą organinį cukinijų tręšimą, dėl kurio pavyksta surinkti gausų derlių.
Daržininkas priminė, kad prieš tręšiant cukinijas pirmiausia reikėtų surinkti prinokusius vaisius, nes organinės trąšos turi aštrų aromatą.
Trąšų paruošimas
Dvi didelio indo dalis užpildykite nupjautomis piktžolėmis ir užpilkite vandeniu.
Uždenkite indą dangčiu ir tręškite septynias dienas, kasdien pamaišydami, kad pagreitintumėte rūgimą.
Kai koncentratas bus paruoštas, ištirpinkite 1 litrą paruoštų trąšų 10 litrų vandens.
Šiomis trąšomis laistykite cukinijas.
Šią trąšą galite gaminti kartą per dvi savaites visą sezoną.
Ją labai lengva paruošti, nes piktžolės auga visur.
Mes cukinijas taip maitiname kartą per dvi savaites ir kasdien surenkame gausų derlių.
Šaltinis: gordonua.com
Rašyti komentarą