jogurto gamyba pačiam:
nusiperkat natūralaus jogurto su gyvomis jogurto bakterijomis, sumaišote su pienu ir dedate į jogurto gamybos aparatą.
viskas paprasta ir aišku. po 8-12 valandų mėgaujatės naminiu jogurtu be jokių nesamonių. jį galima gardinti uogomis, vaisiais ir pan.
"jogurto", taip pat ir "sūrelių", "ledų", ypatingai glazūruotų, parduotuvėse jau daug metų neperkame ir nevalgome. juose privaryta cukraus, dažiklių, aromatinių medžiagų ir pan. ten nieko nei sveiko, nei natūralaus nelikę.
rekomenduoju įsigyti ledų/jogurto gamybos aparatą, tokiam geram išleisite apie 400 eurų, bet tikrai verta, patikėkit. natūralūs vaisiniai šerbetai vasarą, natūralios grietinėlės ledai visada.. mhmmmm.... jogurtai visus metus... niam niam..
įsigijau ir nepasigailėjau. daugiau jokių cheminių nesamonių iš parduotuvių!!
durneliai
durneliai,
patingėjo aparašyti procesą, kaip pasigaminti jogurtą pačiam
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
jogurto gamyba pačiam:
nusiperkat natūralaus jogurto su gyvomis jogurto bakterijomis, sumaišote su pienu ir dedate į jogurto gamybos aparatą.
viskas paprasta ir aišku. po 8-12 valandų mėgaujatės naminiu jogurtu be jokių nesamonių. jį galima gardinti uogomis, vaisiais ir pan.
"jogurto", taip pat ir "sūrelių", "ledų", ypatingai glazūruotų, parduotuvėse jau daug metų neperkame ir nevalgome. juose privaryta cukraus, dažiklių, aromatinių medžiagų ir pan. ten nieko nei sveiko, nei natūralaus nelikę.
rekomenduoju įsigyti ledų/jogurto gamybos aparatą, tokiam geram išleisite apie 400 eurų, bet tikrai verta, patikėkit. natūralūs vaisiniai šerbetai vasarą, natūralios grietinėlės ledai visada.. mhmmmm.... jogurtai visus metus... niam niam..
įsigijau ir nepasigailėjau. daugiau jokių cheminių nesamonių iš parduotuvių!!
patingėjo aparašyti procesą, kaip pasigaminti jogurtą pačiam
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.