Vaida Genytė prabilo apie neseniai išgyventą tėčio netektį: mane globoja, saugo ir siunčia ženklus

Dainininkė Vaida Genytė gerbėjus visuomet džiugina ne tik savo aksominiu balsu, bet ir plačia šypsena, optimizmu ir neblėstančiu pozityvumu. Tačiau šią vasarą jos šeima išgyveno skaudžią netektį – Vaidai teko atsisveikinti su anapilin iškeliavusiu tėčiu. Žinoma moteris neslėpė liūdesio ir pripažino, jog jųdviejų sukurtas ryšys nenutrūks niekuomet.

Šį šeštadienį televizijos žiūrovus prie ekranų ir vėl pritrauks kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. 14-ame laidos sezone žiūrovai intriguojami atviromis istorijomis, kurias laidos vedėjai Ilonai Juciūtei bei žiūrovams pasakoja žinomi Lietuvos pramogų, verslo, kultūros, meno bei sporto pasaulio atstovai, o jas vainikuoja kulinarinė staigmena, kurią grilio zonoje specialiai laidos svečiui ruošia „Kamado Bono“ kepsninių meistras, kulinarijos guru Robertas Svetlauskas.

Į „VOKE-III“ laidos studiją šįkart atvyks žavioji dainininkė, aksominio balso savininkė V. Genytė. Moteris neslepia džiugesio, jog po karantininio laikotarpio pagaliau galėjo vėl sugrįžti į sceną ir savo dainomis virpinti klausytojų širdis. Prisiminus pirmuosius pasirodymus Vaida iki šiol stebisi savo, dar mažos mergaitės, turėta drąsa stoti prieš didelę auditoriją.

„Aš buvau verksniukė – daug verkdavau, garsiai rėkdavau, tad tėvai tikėjo, kad aš taip lavinau savo balsą. Mama buvo profesionali muzikantė – ji labai norėjo, kad ir aš dainuočiau. Ketverių metukų jau užlipau ant scenos, o būnant šešerių nuskambėjo legendinė pirmoji „Čiunga Čianga“. Pamačiusi tuos senus kadrus stebiuosi, kaip turėjau tiek drąsos būti scenoje. Šiaip gyvenime aš buvau beprotiškai baili, jautrus vaikas. O scenoje – lyg absoliučiai kitoje dimensijoje“, – prisiminimais dalysis V. Genytė.

Ir nors Vaidos vasara buvo itin pilna koncertų ir pasirodymų, jos šeimą sukrėtė skaudi netektis. Birželio mėnesį anapilin iškeliavo Vaidos tėtis, šviesaus atminimo visuomenės veikėjas Valentinas Genys. Dainininkė pripažįsta, kad jų turėtas ryšys niekuomet nedings ir ji jau šiandien jaučia tėvo siunčiamus ženklus.

„Dar viskas labai jautru, tačiau tas ryšys vis dar tebejaučiamas. Ir, manau, jis niekur nedings. Jaučiu, kad mane globoja, saugo, siunčia man ženklus, mane labai myli“, – jautriai kalbės dainininkė.

Turėjusi itin tvirtus santykius su savo tėvais, tokias pačias vertybes Vaida puoselėja ir savo šeimoje su vyru Aidu ir sūnumi Ainiumi. Moteris pripažins, jog tik išleidusi savo atžalą į 12 klasę pajuto, kaip greitai bėga laikas.

„Iššūkių būna tikrai daug, nes auginti žmogų yra didžiulė atsakomybė. Devynerius metus gyvenau santuokoje neturėdama vaikų, nes tam ruošiausi, žiūrėjau į tai kaip į didžiulę atsakomybę gyvenime. Galvojau, ar mano vyras bus geras tėtis, ar aš būsiu verta būti mama. Turėjau tiek daug klausimų, ir visgi Dievas taip nusprendė, kad atsirado sūnus. Dabar jam yra 18 metų, jis dvyliktokas. O man vis dar kartais trūksta jo tokio mažiuko apkabinimo“, – nostalgijos neslėps laidos viešnia.

Nors dainininkės gyvenimas itin įtemptas tiek koncertais, tiek rūpesčiais namuose, ji vis tiek randa laiko sau, ypač rūpinasi savo mityba. Prasitarusi, jog jos mėgstamiausia žuvis – tunas, Ilona pakvies ją pasigaminti pikantišką tuno tartarą, o kepsninių meistras Robertas laidos viešnią nustebins pitomis su brandinta „Feel the beef“ jautiena ir pomidorų salsa.

„Su amžiumi yra labai svarbu apgalvoti, ką dedi į skrandį, ir nebūtinai dėl to, kaip atrodysi. Yra toks dalykas kaip refliuksas, kuris labai greitai pasijaučia balso stygose. Todėl atidžiai renkuosi maistą, kad jis neturėtų gliuteno, laktozės ir panašiai“, – mitybos paslaptimis dalysis V. Genytė.

Kaip prasidėjo V. Genytės muzikinė karjera, dainininkės vaikystės prisiminimai ir skaudūs išgyvenimai – apie tai jau šį šeštadienį 10 val. per TV3 televiziją.

Atsinaujinusi kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sugrįžo į eterį 14-ajam sezonui. Į atvirus pašnekesius laidos herojus kviečia ir jų virtuvės paslaptis bandys išgauti laidos vedėja Ilona Juciūtė, o „Kamado Bono“ kepsninių meistras Robertas Svetlauskas stebins unikaliais receptais ir kulinariniais sprendimais.

Raktažodžiai
Sidebar placeholder