Ugnies stichija
AVINAS (kovo 21 – balandžio 20 d.)
Avino ženklo vyrai vertina paprastumą ir sotumą. Jiems idealiai tinka kepta mėsa su traškia plutele ir įvairiais prieskoniais.
Nepamirškite užkandžių: burokėlių, ridikėlių, pomidorų ir raudonojo vyno.
Avinas taip pat mėgsta egzotiškus patiekalus, todėl aštri kinų ar meksikiečių virtuvė yra puikus pasirinkimas.
LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 23 d.)
Liūto ženklo vyrai renkasi išskirtinius ir patraukliai atrodančius patiekalus.
Ant šventinio stalo būtinai turėtų būti mėsos delikatesų, šviežių daržovių ir gero vyno.
Nepamirškite tokių prieskonių kaip gvazdikėliai ir muskato riešutas, tačiau venkite česnako.
ŠAULYS (lapkričio 23 – gruodžio 21 d.)
Šaulys mėgsta naminį maistą ir riebius patiekalus.
Idealiai tinka kepta paukštiena arba žuvis su bulvytėmis ir daugybe šviežių daržovių bei vaisių.
Venkite siūlyti stipraus alkoholio.
Žemės stichija
JAUTIS (balandžio 21– gegužės 20 d.)
Jautis – tikras gurmanas. Jis įvertins sodrius mėsos patiekalus, tokius kaip troškinta kiauliena, bei užkandžius iš kiaušinių ir jūros gėrybių.
Nepamirškite apie šviežią citriną ir gerą desertą, nes saldumynai – Jaučio silpnybė.
MERGELĖ (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23 d.)
Mergelės ženklo vyrai labai rūpinasi savo sveikata, todėl pirmenybę teiks liesos mėsos patiekalams ir šviežioms daržovėms.
Būtinai patiekite daug vaisių ir aromatingo vyno. Jiems patinka stebėti gaminimo procesą.
OŽIARAGIS (gruodžio 22 – sausio 20 d.)
Ožiaragio ženklo vyrai yra konservatyvūs maisto atžvilgiu.
Jie renkasi patikrintus patiekalus ir toleruoja tik su minimalius eksperimentus.
Daržovės, vaisiai, riešutai ir kokybiškas alkoholis yra būtinas šio ženklo atstovų rinkinys per šventes.
Oro stichija
DVYNIAI (gegužės 21– birželio 21 d.)
Dvyniai mėgsta įvairovę ir nėra išrankūs valgytojai.
Užkandžius patiekite pakomentuodami ingredientų sveikumą.
Jiems patinka lengvi vynai ir įvairūs prieskoniai, įskaitant imbierą ir petražoles.
SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24. – spalio 23 d.)
Svarstyklių ženklo vyrai mėgsta saldumynus, todėl būtinai pasirūpinkite desertu.
Pagrindiniai patiekalai gali būti žuvis arba paukštiena, tačiau geriau vengti raudonos mėsos.
Patiekalų serviravimo estetika jiems yra labai svarbi.
VANDENIS (sausio 21 – vasario 19 d.)
Vandenio ženklo vyrai teikia pirmenybę augaliniam maistui ir džiaugsis egzotiškomis naujovėmis.
Padidinkite daržovių ir vaisių kiekį ant stalo, įtraukite jūros gėrybių ir neįprastų patiekalų.
Vandens stichija
VĖŽYS (birželio 22 – liepos 22 d.)
Vėžio ženklo vyrai mėgsta šviežias daržoves ir nacionalinę virtuvę.
Nepamirškite patiekti užkandžio su silke ir saldaus deserto.
Vėžys ir pats mėgsta gaminti maistą, todėl pakvieskite jį dalyvauti šiame procese.
SKORPIONAS (spalio 24 – lapkričio 21 d.)
Skorpiono ženklo vyrai mėgsta aštrius ir karštus patiekalus.
Mėsa ir paukštiena yra būtini. Pabandykite pasigaminti indišką kario troškinį arba japoniškų suktinukų.
Nepamirškite įdėti mėgstamų prieskonių: baziliko, imbiero ir kario.
ŽUVYS (vasario 20 – kovo 20 d.)
Žuvų ženklo vyrai yra romantiškos prigimties ir įvertins elegantiškos vakarienės žvakių šviesoje atmosferą.
Jie mėgsta liesą žuvį ir jūros gėrybes.
Būkite atsargūs su alkoholiu: Žuvys greitai apsvaigsta.

Rašyti komentarą