"Hyundai" bandys gaivinti pardavimus didžiosiose rinkose

"Hyundai" bandys gaivinti pardavimus didžiosiose rinkose

Pietų Korėjos automobilių gamintoja "Hyundai Motor" planuoja kovą pristatyti patobulintą pirmąjį savo populiarųjį visureigį "Hyundai Tucson" per pastaruosius šešerius metus. Taip bus bandoma atgaivinti augimą įmonės svarbiausiose rinkose - Europoje ir Jungtinėse Valstijose, kur šiuo metu visureigių pardavimai sustiprėjo. Apie tai praneša "Reuters". 

Anot analitikų, praėję metai naujajam "Hyundai Sonata" sedanui JAV ir Pietų Korėjos rinkose buvo ne itin sėkmingi. "Hyundai", kuriai taip pat priklauso įmonė "Kia Motors" ir kuri laikoma penktąja stambiausia pasaulio transporto priemonių gamintoja, šiuo metu, silpstant jenos vertei, susiduria ir su rimta konkurencija iš Japonijos gamintojų pusės. Praėjusiais metais "Hyundai" prarado dalį savo rinkos tiek Europoje, tiek ir Jungtinėse Valstijose. Analitikai mano, kad gamintoja turėtų savo klientams siūlyti daugiau galimybių savo visureigių segmente, ypač išpopuliarėjusiame smukus naftos kainoms. 

"Naujasis modelis turėtų padėti pagerinti "Hyundai" pardavimus, tačiau šiuo metu sąlygos rinkose gana sudėtingos", - teigia įmonės "IM Investment & Securities" analitikas Riu Jen va (Ryu Yen-wha).

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder