"Jeep" pardavimas iki 2018 metų išaugs iki 1,9 mln.

"Jeep" pardavimas iki 2018 metų išaugs iki 1,9 mln.

JAV automobilių gamintoja "Fiat Chrysler" tikisi, kad jos "Jeep" markės visureigių pardavimai iki 2018 metų pakils iki 1,9 mln. vienetų. Dar praėjusiais metais šis skaičius siekė 732 tūkst., tačiau antradienį "Jeep" padalinio vadovas pranešė apie ketinimus steigti naujas gamyklas Azijoje bei Lotynų Amerikoje, praneša "Reuters".

Maikas Manlis (Mike Manley) teigia, kad "Chrysler" grupė taip pat šiais metais užsibrėžė pasiekti ambicingą tikslą - iš viso šiais metais parduoti 1 mln. transporto priemonių.

Detroite investuotojams surengtoje prezentacijoje M. Manlis kalbėjo: "Bet koks augimas vyksta ten, kur kyla galimybės". Jis nurodo, kad šiuo metu "Jeep" automobilius keturiose gamyklose Jungtinėse Valstijose surenkanti įmonė ketina iš viso per ateinančius penkerius metus savo gamyklų skaičių didinti iki 10-ties.

Nauji pastatai bus statomi įvairiose šalyse, ne tik Jungtinėse Valstijose, pridūrė padalinio vadovas. Jau anksčiau planuoti nauji fabrikai savo gamybą pradės Brazilijoje ir Kinijoje - juose bus surenkama maždaug pusė visų planuojamų iki 2018 metų pagaminti "Jeep" markės transporto priemonių.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder