Kelininkai grįžo į Šilutės plentą

Kelininkai grįžo į Šilutės plentą

Ilgai Klaipėdos vairuotojams ramybės nedavusi Šilutės plento atkarpa tarp Statybininkų prospekto ir Smiltelės gatvės pradėta remontuoti dar rugpjūčio pradžioje. Tačiau darbai pastaruoju metu buvo sustoję, ir tik vakar čia vėl pasirodė kelininkų technika.

Šilutės plento atkarpos, kurioje neįveikiami duobių labirintai kaip įprasta atsivėrė po žiemos. Remonto darbai pradėti vykdyti vos pasirašius rangos sutartį su rangovu UAB "Lemminkainen Lietuva" - rugpjūčio 8 dieną.

Per tą laiką kelininkai nuėmė visą senos dangos sluoksnį, ir darbai maždaug porai savaičių sustojo. Į Šilutės plentą darbininkai grįžo tik vakar.

Pasak Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus Miesto priežiūros poskyrio vedėjos Irenos Nachčiunovos, šioje atkarpoje buvo būtina keisti visą dangą, o ne lopyti pavienes duobes: "Visa danga susidėvėjusi - asfaltas sutrupėjęs per visą dangą, o ne atskiromis duobėmis. Pakeisti visą kelio dangą ilgalaikiškumo prasme yra efektyviau."

Valdininkės teigimu, Šilutės plento atkarpos remonto darbai viešųjų pirkimų įstatymo nustatyta tvarka buvo nupirkti už 652 tūkst. litų.

Jeigu viskas eisis pagal planą, darbus planuojama baigti dar šiais metais.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder