"Top Gear" laidos paslaptis vardu Stigas demaskuotas?

"Top Gear" laidos paslaptis vardu Stigas demaskuotas?

Britų žurnalistai mano, jog jiems pavyko išsiaiškinti, kas yra Stigas – paslaptingasis populiariausios BBC televizijos laidos "Top Gear“ personažas, bandantis sportinius automobilius. "The Daily Mail“ laikraščio teigimu, tai – 35 metų lenktynininkas ir kaskadininkas Benas Collinsas.

Tokios išvados padarytos remiantis BBC2 kanalo, atsakingo už šią laidą, sąskaitomis. Vienoje iš jų, pažymėtoje 2003 metų gruodžio – praėjus mėnesiui po Stigo pasirodymo laidoje - data, teigiama, kad į B. Collinso kompanijos "Collins Autosport“ sąskaitą buvo pervesta tam tikra pinigų suma.

Remiantis šiuo dokumentu, pinigai pervesti už "vairavimo paslaugas BBC, laidai "Top Gear“.

 

Tačiau BBC atstovai teigia, jog tai nėra Stigo asmenybės įrodymas. TV iš tiesų pervedinėjo pinigus "Collins Autosport“, tačiau tai buvo atsiskaitymas už B. Collinso ir jo vairuotojų pagalbą bandant "Mitsubishi Evo“ modelį. 

Įtarimus dėl buvusio "Formula 3” piloto B. Collinso patvirtino ir vienas asmuo, svečiavęsis jo namuose Bristolyje – esą ten jis pamatęs baltos spalvos lenktynininko aprangą.

Geriausiai saugoma BBC paslaptimi vadinamo Stigo asmenybė neduoda ramybės Didžiosios Britanijos žiniasklaidai. Jau seniai tvirtinama, kad tai gali būti buvęs "Formulės-1“ pilotas, buvo minima ir ne viena pavardė. Teigta, kad Stigui – apie 30 metų, jis vedęs, turi 300 tūkst. svarų vertės namą, važinėja paprastu 15 tūkst. svarų kainuojančiu automobiliu ir per metus uždirba apie 150 tūkst. svarų.

"Baltasis Stigas“ – taip pramintas dėl šviesaus kombinezono – laidoje "Top Gear“ pakeitė "Juodąjį Stigą“. Tai atsitiko po to, kai buvo atskleista pastarojo asmenybė. Paaiškėjo, jog tai – britų lenktynininkas Perry McCarthy.

Beje, B. Collinsas automobiliu “Aston Martin” atliko triukus filme “Quantum of Solace” apie superagentą Jamesą Bondą .

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder