"Vakarų slalomas" grįžta į pajūrį

"Vakarų slalomas" grįžta į pajūrį

Ateinantį savaitgalį Klaipėdoje startuoja antras automobilių slalomo pirmenybių  "Vakarų slalomas" sezonas. Pirmasis renginys - gegužės 16-ąją, sekmadienį, 11.30 val., įvyksiantis "Wynn's taurės" etapas.

Jis rengiamas Artojų g. 2 - buvusioje automobilių pardavimo aikštelėje šalia Mokyklos gatvės tilto, netoli Liepų gatvės.

"Tikimės sulaukti apie 50 dalyvių. Maždaug tiek susirinkdavo į kiekvienas varžybas ir praėjusiais metais. Dauguma jų - iš Klaipėdos ir aplinkinių rajonų, tačiau viliamės, kad norinčiųjų įveikti slalomo trasą bus ir iš kitų Lietuvos vietų", - ve.lt sakė vienas iš varžybų organizatorių Darius Baltramiejūnas.

Kaip įprasta, varžybų dalyviai bus suskirstyti į skirtingas kategorijas pagal jų automobilių varomuosius ratus. Be to, bus atskira moterų klasė, tarpusavyje galės varžytis ir nepilnamečiai, prižiūrimi suaugusiųjų.

[BANERIS]"Šios varžybos - ne profesionalams, o pradedantiesiems. Nereikia jokio specialaus pasiruošimo. Mielai kviečiame dalyvauti visus, kurie nori tobulinti savo vairavimo įgūdžius. Tą daryti reikia dalyvaujant varžybose, o ne treniruojantis gatvėse", - sakė D. Baltramiejūnas.

Anot jo, pirmajame etape lauks ir naujovė - tie, kurie neturi savo mašinos, trasą įveikti galės pramoginiu kartingu.

"Tiesa, šioje kategorijoje dalyvių skaičius ribotas, nes tai - ne kartingų, o automobilių slalomo varžybos", - teigė organizatorius.

Šiais metais numatyti penki "Vakarų slalomo-2010" etapai - po vieną kiekvieną mėnesį, išskyrus rugpjūčio.

Dalyvavimo sąlygas ir taisykles galima rasti čia.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder