Ženklai ne tik padeda, bet ir žaloja

Ženklai ne tik padeda, bet ir žaloja

Prieš keletą metų apmokestinus automobilių stovėjimą centrinėje Klaipėdos dalyje, vairuotojai apie tai buvo informuoti naujais kelio ženklais. Tuomet kilo didelis nepasitenkinimas, tačiau dabar šiais ženklais skundžiasi ne automobilininkai, o pėstieji.

"Galiu išvardinti bent dvi vietas, kur ženklai kelia pavojų praeiviams, - paskambinęs "Vakarų ekspresui" piktinosi klaipėdietis Alfredas.

- Praėjusią pats mačiau, kaip išlipusi iš autobuso J. Janonio gatvėje, ties Uosto direkcija, galvą į žemai kabantį ženklą skaudžiai susitrenkė moteris."

Anot jo, dar didesnis pavojus yra Pilies gatvėje, ties senąja turgaviete, kur analogiški informaciniai mokamo stovėjimo ženklai yra prie pat dviračių tako.

"Į juos smarkiai susižaloti gali ne tik praeiviai, bet ir tamsiu paros metu važiuojantys dviratininkai", - perspėjo vyriškis.

Alfredas tikino dar prieš maždaug mėnesį kreipęsis į miesto savivaldybę, ten jam pažadėję problemą išspręsti, tačiau nuo to laiko niekas nepasikeitę.

"Iš tiesų, prisimenu, buvo toks skundas, bet žmogus buvo labai neaiškiai nurodęs vietą, kur ženklas kabo pavojingai žemai - lyg prie KLASCO kompanijos, lyg dar kitur. Informaciją perdavėme bendrovei "Gatvių apšvietimas", jie žadėjo ženklus pakelti", - dienraščiui teigė Klaipėdos savivaldybės Miesto priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė Milda Enciūtė.

Iš "Vakarų ekspreso" gavusi tikslias vietas įamžinusias nuotraukas su Alfredo paminėtais ženklais, M. Enciūtė pranešė jas persiuntusi "Gatvių apšvietimui" ir įpareigojusi trūkumus ištaisyti nedelsiant.

Tas ir buvo padaryta tą pačią dieną, tad į Jūros šventės renginius skubantys žmonės jau gali jaustis saugiau.

"Gatvių apšvietimo" darbuotojai sako, kad pirmtakų - bendrovės "Sankryža" - klaidos taisomos ne be pirmą kartą. Anot jų, panašios senos problemos išlenda reguliariai, ir jas tenka spręsti.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder