Nuo penktadienio naujus pirkėjus pasiekė duona karaliene tituluojama „Klaipėdos plikyta“. Ši plikyta pusruginė duona ruošiama tradiciniu lietuvišku būdu, nenaudojant konservantų, maisto priedų bei apdovanota konkursų „Lietuvos metų gaminys 2008“, „Lietuvos metų gaminys 2000“ ir „Lietuviškos prekės 2000“ aukso medaliais.
Dar didesnė Lietuvos gyventojų dalis nuo šiol gali ragauti ir duoną „Palanga močiučių“, kuri konkurse „Geriausia lietuviška duona" įvertinta dviem apdovanojimais - už tradicijų puoselėjimą bei pripažinta geriausia 2008 metų šviesia duona.
Pasiekusi visos Lietuvos prekybos centrų lentynas, bendrovė „Klaipėdos duona“ gausesnei pirkėjų grupei suteikia galimybes mėgautis ir naująja trijų rūšių „Elzės“ duona.
Vertinantys švelnesnį skonį gali ragauti “Elzės“ šviesios bemielės duonos, kurioje dominuoja kvietiniai miltai. „Elzės“ tamsios bemielės duonos išskirtinumas – daugiau organizmui naudingų skaidulinių medžiagų ir saldžiarūgštis skonis, kurį suteikia ruginių miltų salyklas. Saulėgrąžomis praturtinta “Elzės“ tamsi duona – ne tik ilgai išlieka šviežia, bet ir puikus vitaminų, mikroelementų šaltinis, suteikiantis energijos bei naudos sveikatai.
„Esame ištikimi savo vertybėms, pirkėjams siūlydami tradicinių lietuviškų, pagal senąsias duonkepystės tradicijas gaminamų duonos rūšių įvairovę. Ne išimtis ir naujoji „Elzės“ bemielė duona, kuri turi svarbų išskirtinumą – iškepta be mielių ir parduodama visoje Lietuvoje“,- sakė UAB „Klaipėdos duona“ generalinis direktorius Kęstutis Dulkis.
Praėję metai UAB „Klaipėdos duona“ buvo sėkmingi. Pasiekiant vis didesnę dalį didžiųjų prekybos centrų, 2011 metais pardavimai ūgtelėjo net 11 proc.
Šiemet ‚Klaipėdos duona“ kepykla švenčia 35-ajį gimtadienį. Šiuo metu bendrovėje kepama apie 180 rūšių kepinių. Vien tik duonos iškepama 30 rūšių, 80 – įvairių duonos, pyrago, konditerijos gaminių. Bendrovėje dirba per 400 darbuotojų. Gaminių kokybė ir saugumas užtikrinti, nes dirbama pagal įdiegtą kokybės vadybos sistemą ISO 9001:2008.
Rašyti komentarą