Lietuvos paštas dovanoja atvirlaiškius sveikinti su Vasario 16-ąja

Lietuvos paštas dovanoja atvirlaiškius sveikinti su Vasario 16-ąja

Lietuvos paštas kviečia gyventojus švęsti Lietuvos valstybės atkūrimo dieną ir siųsti sveikinimus savo draugams ir artimiesiems. Visą savaitę - iki vasario 16 dienos visuose šalies centriniuose ir prekybos centruose įsikūrusiuose paštuose bus nemokamai dalijami specialiai Lietuvos valstybės atkūrimo dienai pagaminti atvirlaiškiai.

„Vasario 16-oji yra mūsų demokratinės valstybės gimtadienis, todėl švęskime šią dieną džiugiai, sveikindami vieni kitus su iškovota Nepriklausomybe! Tęsiame gražią Lietuvos pašto tradiciją ir jau trečiąkart kviečiame šalies gyventojus rašyti atvirlaiškius savo draugams ir giminaičiams, ypač tiems, kurie gyvena svečiose šalyse. Tai - puiki proga pradžiuginti savo artimuosius šventiniu Valstybės atkūrimo dienai išleistu atvirlaiškiu ir palinkėjimu branginti bei saugoti savo Tėvynę", - sakė Lietuvos pašto Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Rasa Kruopaitė-Lalienė.

Lietuvos pašto išleisti atvirlaiškiai Valstybės atkūrimo dienai paminėti bus nemokamai dalijami visuose šalies centriniuose ir prekybos centruose įsikūrusiuose paštuose. Atvirlaiškius „Su Lietuva" sukūrė dailininkas Jonas Vėgėlė.

Taip pat Lietuvos paštas kviečia pasidalinti savo sveikinimais Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga socialiniame tinkle „Facebook". Gražiausių palinkėjimų Lietuvai ir jos žmonėms autoriai bus apdovanoti Lietuvos pašto prizais.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder