Šeimos prekybos centrui "Luizė" - vieneri

Šeimos prekybos centrui "Luizė" - vieneri

Prieš metus Šiaurės prospekte duris atvėręs prekybos centras "Luizė" įsitvirtino kaip vieta visai šeimai. Čia laukiami ne tik pirkėjai, tačiau ypatingas dėmesys skiriamas ir mažiesiems, kuriems ir buvo surengta įspūdinga prekybos centro gimtadienio šventė.

Namukų tapymas, suvenyrų dirbtuvėlės, atrakcionai, estafetės ir koncertai. Šitaip prekybos centras "Luizė" nusprendė paminėti pirmąjį gimtadienį su savo mažaisiais draugais.

Prekybos centro "Luizė" vadovas Jonas Bernotas akcentavo, jog per metus, užuot tapę eiliniu prekybos centru, jie virto mėgstamiausiu šiaurinės miesto dalies šeimos prekybos centru.

Anot vadovo, išskirtinė idėja švęsti prekybos centro gimtadienį ir į jį sukviesti vaikus kilo panorus parodyti, jog parduotuvės lankytojai nėra tik prašalaičiai, kurie čia tik išleidžia pinigus, bet ir draugai, kurie rūpi prekybos centrui.

PC "Luizė" nuotr.

"Norime pasakyti, jog mums tai buvo itin sėkmingi metai, spėjome užsitarnauti šeimos prekybos centro vardą, todėl dėl to labai džiaugiamės", - šnekėjo J. Bernotas.

Prie šventės prisidėjo ir prekybos centre įsikūrusios parduotuvės. "Alynas" tėveliams dovanojo taures, o parduotuvė "Bottlery" siūlė 30 procentų nuolaidą visiems gėrimams. Gimtadienio akcentas - parduotuvės "Rimi" dovanoto šventinio torto dalybos. "Rimi" parduotuvė šiame prekybos centre yra pagrindinis maisto prekių operatorius ir nuo pat prekybos centro atidarymo dienos džiugina lankytojus šviežiausiais produktais.

Prekybos centro parduotuvių portfelį per paskutinius metus papildė konditerijos meistrai "Kimba", kurie gimtadienio šventės metu mažuosius vaišino meduoliais, o visą dieną krykštavę vaikai galėjo džiaugtis prekybos centre naujai atsidariusio grožio salono "Artas" dovanotomis šukuosenomis.

Visai nesenai prie prekybos centro parduotuvių prisijungė "A'lanii" mėsinė, pasiūliusi šviežiausios mėsos produkcijos. Beje, artimiausiu metu prekybos centre turėtų įsikurti žaislų parduotuvė, vaikų žaidimų kambarys, vaikiškų drabužėlių ir avalynės, juvelyrikos bei moteriškų drabužių parduotuvės.

J. Bernotas tikina - prekybos centras gali pasiūlyti viską, ko gali prireikti šeimai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder