Sidabro "Darbo žvaigždė" - "Kamineros grupės" vadovui

Sidabro "Darbo žvaigždė" - "Kamineros grupės" vadovui

Vyriausybėje buvo apdovanotos eksporto srityje daugiausia nusipelniusios LIetuvos įmonės - joms įteiktos sidabro "Darbo žvaigždės". Svarbiausias Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų apdovanojimas už sėkmingą verslo plėtrą buvo įteiktas holdingo kompanijos UAB "Kamineros grupė" vadovui ir įkūrėjui klaipėdiečiui Arūnui Tumai.

A. Tuma tvirtino besidžiaugiantis maloniu įvertinimu.

"Bendrovę daug metų puoselėjome, nuoširdžiai dirbome, plėtėmės, tad malonu, kad iš gerosios pusės paminimas ir įvertinamas verslas, kuris ne taip dažnai pagiriamas", - tvirtino "Kamineros grupės" vadovas.

Verslininkas atskleidė, jog pastaraisiais metais pavyko pasiekti daug verslo pergalių - pavyko įsigyti naujų bendrovių, buvo sėkmingai vystoma krovinių terminalo veikla, atidarytas logistikos centras, įsigyta energetikos įmonių akcijų paketų. Ateityje "Kamineros grupė" užsibrėžusi tikslą turimus projektus vystyti, kad iš jų būtų sulaukta maksimalios grąžos.

INFORMACIJA

"Kamineros grupė" yra lietuviško kapitalo holdingo kompanija, valdanti 11 įmonių, kuriose dirba 220 darbuotojų. Tarp jų - viena stambiausių ekspedicinių firmų Lietuvoje "Kaminera", "Kamineros" krovinių terminalas, krovinių pervežimo geležinkeliais bendrovė "Toptrans", nekilnojamojo turto bendrovė "Borta" ir daugelis kitų įmonių.
UAB "Kamineros grupė" valdomos įmonės apima ekspedijavimo, logistikos, krovos uoste, prekybos, nekilnojamojo turto vystymo ir valdymo, viešbučių ir energetikos verslus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder