Tvarka namuose - greitai ir lengvai

Tvarka namuose - greitai ir lengvai

Generalinė tvarka namuose prieš Šv. Kalėdas - viena iš tų tradicijų ir taisyklių, kurios uosliai paisydamos moterys dažnai taip nusiplūkia, kad šventinė nuotaika išgaruoja kaip dūmas. Novatoriškas, daugiafunkcis grindų valytuvas "BISSELL CrossWave", vienu metu siurbiantis, plaunantis ir džiovinantis įvairias grindų dangas bei kilimus, perpus sutrumpins ir palengvins namų ruošos darbus.

Populiariausio Jungtinėse Amerikos Valstijose siurblio "BISSELL CrossWave" pranašumus jau įvertino ir lietuviai. Šis galingas, vakuuminis siurblys lengvai pašalina nepageidaujamas dulkes ir nešvarumus nuo visų rūšių kietų grindų bei kilimų, susiurbia ir drėgnus išsiliejimus: purvą, sniegą, netikėtai išlietą pieną ar mažylio išpiltą tyrelę.

Daugelyje namų įrengtos mažiausiai trys skirtingos grindų dangos, kurioms reikalinga vis kitokia priežiūra. Grindų valytuvas "BISSELL CrossWave" yra toks universalus, jog pakeičia daugybę skirtingoms dangoms valyti reikalingų, vietą namuose užimančių ir brangiai kainuojančių priemonių: šluotas, kibirus, šluostes, chemijos priemones. Vieno mygtuko paspaudimu pakanka pasirinkti "BISSELL CrossWave" įrengimo valymo režimą ir jis valys kietą dangą, arba kilimą.

Pažymėtina, kad dauguma plaunančių siurblių netinkami laminatui, parketui ir medinėms grindims, nes palieka per daug drėgmės, "BISSELL CrossWave" gi turi džiovinimo funkciją, tad nereikia baimintis, kad drėgmė sugadins dangas. "BISSELL" "CrossWave" šlapiai valo sandarias kietas grindis, tokias kaip medienos, keraminių plytelių ir vinilo, ir leidžia pasiekti puikių rezultatų, nes šepetys su rulonu pašalina nešvarumus ir išsiliejimus, o vandens ir valiklio tirpalas išvalo dėmes ir palieka lygų, švarų paviršių be dryžių. Jis taip pat tinka smarkiai užterštiems ir dažytiems kilimams ir kilimėliams, purkšdamas šilto vandens tirpalą ir valymo tirpalą ant minkštų paviršių, nes sukamasis šepečio volelis padeda atgaivinti kilimus ir kilimėlius.

"BISSELL CrossWave" valytuvas grindis plauna visada tik švariu vandeniu, nes turi dvi talpas. Iš vienos švarus vanduo teka ant grindis plaunančio volelio, o nešvarumai patenka į kitą talpą. Svarbus siurblio pranašumas - hepofiltras, sulaikantis ir neleidžiantis sugrįžti į aplinką ne tik nešvarumams, bet ir dulkių erkutėms bei bakterijoms. Tai ypač svarbu namuose augintinius laikantiems bei nuo alergijų kenčiantiems žmonėms.

Siurblys yra labai menevringas, lengvai juda po namus su ratukais ir voleliu, tad jo nereikia kilnoti. Kadangi valymas vyksta drėgnuoju būdu, po jo nelieka specifinio kvapo, namai kvepia tik gaiva ir švara.

Grindų valytuvą "BISSELL CrossWave" Klaipėdoje galima įsigyti UAB "Krinona" parduotuvėje prekybos centre "Big2" arba internetinėje svetainėje www.krinona.lt.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder