„Paysera“ naujiena: aukojimas per mobiliąją programėlę

„Paysera“ naujiena: aukojimas per mobiliąją programėlę

Mokėjimų sistemos „Paysera“ mobilioji programėlė pasipildė nauju funkcionalumu – nuo šiol vos kelių mygtukų paspaudimu galima paaukoti pasirinktai nevyriausybinei organizacijai. Lietuvoje galima aukoti 8 organizacijoms, taip pat yra kelios organizacijos iš Estijos, Bulgarijos bei Rumunijos. Nauja aukojimo funkcija veiks ištisus metus, tad aukoti galima ne tik šventiniu laikotarpiu.

„Gruodis – ypatingas laikotarpis, kai visi pasidaro geresni, nori pasidalinti savo gerumu su tais, kuriems to labiausiai reikia. Pristatydami šią funkciją norime suspėti dar į šį šventinį traukinį, tačiau tuo pačiu norime sulaužyti šį stereotipą, nes gerumui nėra laiko limitų – dalintis savo gerumu, rūpintis aplink esančiais, aukoti galima ištisus metus. Programėlėje aukojimo funkcija bus prieinama bet kada – kada tik norėsis aukoti, tada ir bus galima aukoti. Svarbiausia, noras padėti,“ – sako „Paysera LT“ generalinis direktorius Vytenis Morkūnas.

Šiuo metu per „Paysera“ programėlę Lietuvoje galima aukoti tokioms organizacijoms kaip „Tautmilės prieglaudėlė“, „Mamų unija“, „Maltos ordino pagalbos tarnyba“, „Maisto bankas“, „Jaunimo linija“, „Lietuvos Raudonasis Kryžius“, „Gelbėkit vaikus“ bei Lietuvos Caritas. 

„Organizacijas rinkomės atsižvelgdami į jų veiklos sritis – norėjome kuo įvairesnių, kad žmogus nesunkiai atrastų tą, kuriai nori paaukoti. Su visomis pasirinktomis organizacijomis bendradarbiaujame jau ne vienerius metus – žavimės jų veikla, o šis naujas funkcionalumas yra puiki galimybė prisidėti prie organizacijų veiklų. Visos jos veikia savanorių pagrindu ir tik dėka žmonių, kurie aukoja jų veiklai. Bet kokio dydžio parama šioms organizacijoms yra labai svarbi. Kviečiame žmones nesvarstyti, verta aukoti ar ne. Verta, kad ir nedidelę sumą,“ – sako V. Morkūnas. 

Aukojimo funkcionalumas „Paysera“ programėlėje veikia labai paprastai. Prisijungus prie programėlės, meniu pasirinkus „Daugiau“, tada tarp pasirinkimų pasirodys „Aukojimas“, paspaudus ant jo pakliūnama į organizacijų sąrašą. Pasirinkus norimą organizaciją beliks suvesti norimą paaukoti sumą ir patvirtinti mokėjimą. Paaukotos lėšos iš karto keliaus tiesiai į organizacijos sąskaitą. Visos Lietuvos organizacijos turi „Paysera“ sąskaitą, tad jas pasieks lygiai tokia suma, kokia bus paaukota – nebus taikomi jokie papildomi administraciniai mokesčiai. Aukojantiems privatiems „Paysera“ klientams, kaip ir įprastai už eurinį pervedimą, taip pat netaikomas joms mokestis.

Pasak V. Morkūno, ateityje šis aukojimo funkcionalumas bus dar vystomas: planuojama prijungti daugiau organizacijų, galbūt veikiančių tarptautiniu mastu, taip pat suteikiant dar daugiau galimybių patogiai ir greitai aukoti – nusistatyti periodinius pervedimus ar pan.

Paysera mobilioji programėlė nemokamai pasiekiama „iOS“ bei „Android“ operacinėms sistemoms.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder