„Lietuvos energija“ aukcione bando parduoti turto už 50 mln. eurų

„Lietuvos energija“ aukcione bando parduoti turto už 50 mln. eurų

Energetikos įmonių holdingo „Lietuvos energija“ bendrovė „NT Valdos“ nekilnojamojo turto aukcione penktadienį bando parduoti nekilnojamojo turto už 50,2 mln. eurų (su PVM).

Iš viso parduodami 39 objektai - 11 iš jų pirkėjams siūloma pirmą kartą. 

Pirmą kartą siūlomi objektai yra Vilniaus, Kauno, Molėtų, Kretingos, Kupiškio, Anykščių, Jurbarko ir Akmenės savivaldybėse, o bendra jų pradinė kaina siekia 15,6 mln. eurų.

Didžiausia pradine kaina - 5,3 mln. eurų, įskaitant PVM, įvertintas šalia Asvejos ežero esantis poilsio centras „ORO Dubingiai“, kuriame yra 155 kambariai, konferencijų centras, sporto ir pramogų infrastruktūra.

Aukcione taip pat bus siūlomi ir 6 objektai Kretingos, Kupiškio, Anykščių, Jurbarko, Molėtų ir Akmenės rajonuose, kurie yra parduodami kartu, kaip vienas komplektas. Didžiausias jų nuomininkas yra skirtingų apskričių Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos. Bendra šešių objektų pradinė pardavimo kaina siekia 3,1 mln. eurų.

Aukcione taip pat siūlomi nauji objektai Vilniuje ir Kaune, kuriuose anksčiau buvo įsikūrusios įvairios „Lietuvos energijos“ grupės įmonės. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder