LP EXPRESS siuntų terminalai atsiras prie „Lidl“ parduotuvių

LP EXPRESS siuntų terminalai atsiras prie „Lidl“ parduotuvių

Lietuvos paštas ir „Lidl“ praneša apie bendradarbiavimą – prie „Lidl“ parduotuvių pradedami įrenginėti LP EXPRESS siuntų savitarnos terminalai. Vien iki metų pabaigos planuojama terminalus pastatyti šalia daugumos „Lidl“ parduotuvių – jų bus daugiau nei 40.

„Siuntų savitarnos terminalai paklausūs kaip niekada anksčiau. Dar pavasarį pradėjome aktyvią terminalų tinklo plėtrą, kurios pagrindinis siekis, kad kiekvienam, norinčiam siųsti ar gauti siuntas, tai padaryti būtų kuo patogiau ir paprasčiau. Kuriamės prekybos centruose, nes tai yra klientams patogios ir dažnai lankomos vietos. Bendradarbiavimas su „Lidl“ suteikia išskirtinumą – šių parduotuvių klientams nebereikės galvoti, kur rasti LP EXPRESS terminalą, jis visada bus šalia „Lidl“ parduotuvės. Be to, būsime pirmasis siuntų terminalų tinklas, kuris leis patogiai siųsti ir gauti šalia šių parduotuvių,“ – sako Lietuvos pašto Rinkodaros ir pardavimų padalinio vadovas Norbertas Žioba.

LP EXPRESS terminalų įrengimas prie „Lidl“ parduotuvių pradėtas šią savaitę. Terminalus jau galima rasti prie parduotuvių Klaipėdoje, Šilutėje, Telšiuose, Šiauliuose (Pramonės g.), prie didžiosios dalies „Lidl“ parduotuvių Kaune. Baigiami įrengti ir du terminalai Vilniuje.

„Atsižvelgiame į pirkėjų pageidavimus ir džiaugiamės galėdami jiems pasiūlyti vis daugiau patogių sprendimų. Jau netrukus prie mūsų parduotuvių pirkėjai galės rasti ir pašto siuntų terminalus. Jie palaipsniui bus įrengti prie visų „Lidl“ tinklo parduotuvių, tad terminalų skaičius augs kartu su mūsų plėtra. Ateityje planuojame pasiūlyti ir daugiau patogių sprendimų, kurie pirkėjams leis kuo daugiau poreikių įgyvendinti vienoje vietoje“, – teigia „Lidl Lietuva“ centrinės tarnybos vadovas, valdybos narys Marius Kybartas.

Šis žingsnis – tai dalis Lietuvos pašto numatytos terminalų tinklo plėtros. Iki metų pabaigos LP EXPRESS siuntų savitarnos tinkle bus 285 siuntų terminalai. Per metus iš viso bus įrengti 115 naujų terminalų, taip pat plečiami ir jau esami terminalai – pridedamos papildomas kolonos. Bendrai per metus Lietuvos pašto investicijos į siuntų terminalų tinklo plėtrą sieks 4 mln. Eur. Įgyvendinus plėtros planus, LP EXPRESS bus daugiausiai siuntų dėžučių turintis tinklas – bendras jų kiekis sieks daugiau nei 40 tūkst. Tai reiškia, kad per šiuos terminalus klientai galės išsiųsti ir gauti daugiausiai siuntų.

Plačiau apie LP EXPRESS siuntų savitarnos terminalų tinklą čia.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder