Vieniems - džiaugsmas, kitiems - nuoskaudos

Vieniems - džiaugsmas, kitiems - nuoskaudos

Ilgasis savaitgalis į Palangą sukvietė daugybę poilsiautojų. Tai džiugina ir smulkiuosius verslininkus. Anot jų, prekyba bent jau penktadienį, per mindaugines, klostėsi itin puikiai. 

Šiemet pirmą kartą šalia Jono Basanavičiaus gatvės organizuojamoje mados mugėje „Šopturgis“ prekybininkai plojo rankomis – prekių pardavimas paaugo, o ir žmonių srautas didelis.

„Pernai prekiavome „Kablyje“. Galiu pasakyti, jog ten buvo daug mažiau pirkėjų nei čia, šalia J.Basanavičiaus gatvės“, - patikino butiko „Razina“ prekybininkė Sandra.

Žuvimi prekiaujanti Indrė taip pat džiaugėsi, kad jos prekes poilsiautojai tiesiog šluote šluoja.

„Kadangi liepos 6-oji yra šventė, Mindaugo karūnavimo diena, žmonės zuite zuja gatvėse. O kai turi laiko, daugiau ir nuperka. Palyginti su praėjusiu savaitgaliu, šventinį penktadienį žuvies pardaviau daug daugiau“, – kalbėjo pardavėja.

Šiek tiek prasčiau sekėsi prekybos vietą pakeitusiai palangiškei Birutei Navickaitei– neseniai išgarsėjusiai politiko Petro Gražulio vaiko motinai. 

Jos teigimu, anksčiau, kai žuvimi ji prekiavo greta Palangos tilto, šios prekės parduodavo daug daugiau, nei dabar, kai prekybos vieta atsidūrė J.Basanavičiaus gatvėje. 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder