Brazilijos futbolininkai aštuntfinalyje po baudinių serijos įveikė Čilės komandą

Brazilijos futbolininkai aštuntfinalyje po baudinių serijos įveikė Čilės komandą

Brazilijoje vykstančio 20-ojo pasaulio futbolo čempionato pirmajame aštuntfinalio mače varžybų šeimininkai brazilai šeštadienį po 11 metrų baudinių serijos 3-2 įveikė Čilės futbolininkus.

18-ąją min. brazilas Davidas Luisas (David Luiz)po kampinio išvedė Brazilijos rinktinę į priekį 1:0. Tai buvo pirmasis 27-erių metų gynėjo įvartis Brazilijos rinktinėje. 32-ąją min. rezultatą išlygino Aleksis Sančesas (Alexis Sanchez).

55-ąją min. brazilas Halkas (Hulk) įmušė įvartį, tačiau jis nebuvo įskaitytas, nes puolėjas prieš smūgį sužaidė ranka.

Per pratęsimą įvarčių nebuvo pelnyta. 120-ąją min. po čiliečio Maurisijaus Piniljos (Mauricio Pinilla) stipraus smūgio kamuolis atsitrenkė į skersinį.

11 metrų baudinių serijoje, abiejų komandų žaidėjams atlikus po keturis smūgius rezultatas buvo lygus 2-2. Po to brazilas Neimaras (Neymar) išvedė savo rinktinę į priekį, o po Čilės komandos gynėjo Gonsalo Charos (Gonzalo Jara) smūgio kamuolys atsitrenkė į virpstą.

Čilės komanda pasaulio pirmenybių aštuntfinalyje pralaimėjo trečią kartą iš eilės.

Rungtynėms teisėjavo britas Hovardas Vebas (Howard Webb).

Brazilijos rinktinė ketvirtfinalyje liepos 4 dieną susitiks su šeštadienį 23.00 val. (Lietuvos laiku) prasidėsiančio Kolumbijos ir Urugvajaus komandų mačo nugalėtoja.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder