Prancūzijos futbolininkai rungtynėse su šveicarais įmušė penkis įvarčius

Prancūzijos futbolininkai rungtynėse su šveicarais įmušė penkis įvarčius

Brazilijoje vykstančio 20-ojo pasaulio futbolo čempionato antrojo turo rungtynėse E grupėje penktadienį Prancūzijos rinktinė 5:2 (3:0) nugalėjo Šveicarijos komandą ir iškovojo antrąją pergalę.

17-ąją min. po kampinio kamuolį galva į vartus pasiuntęs Olivjė Žiru (Olivier Giroud) išvedė prancūzus į priekį, o 18-ąją min. rezultatą padvigubino Blezas Matiuidi (Blaise Matuidi), o 40-ąją min. trečiąjį Prancūzijos komandos įvartį įmušė Matjė Valbiuena (Mathieu Valbuena).

Antrajame kėlinyje trečiąjį įvartį šiose planetos pirmenybėse į savo sąskaitą įsirašė Karimas Benzema, 67-ąją min. pasiuntęs kamuolį į vartus po Polio Pogba (Paul Pogba) perdavimo. Beje, Prancūzijos rinktinės puolėjas 32-ąją min. nerealizavo 11 m baudinio. Jo smūgį atrėmė šveicarų vartininkas Diegas Benalijus (Diego Benaglio).

73-iąją min. Musa Sisoko (Moussa Sissoko) padidino 1998 metų pasaulio čempionų pranašumą iki penkių įvarčių.

81-ąją min. skirtumą sušvelnino Blerimas Dzemailis (1:5), o 87-ąją min. antrąjį šveicarų įvartį įmušė Granitas Ksaka (Granit Xhaka).

Jau nuaidėjus teisėjo švilpukui, skelbiančiam susitikimo pabaigą, kamuolį į vartus dar kartą pasiuntė K. Benzema, tačiau įvartis nebuvo įskaitytas.

Rungtynėms teisėjavo olandas Bjornas Keipersas (Bjorn Kuipers).

Prancūzai po dvejų rungtynių turi 6 taškus, o šveicarų sąskaitoje - 3 taškus. E grupėje pentadienį dar susitinka pirmuosius mačus pralaimėjusios Ekvadoro ir Hondūro rinktinės.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder