Bilietus į "Eurovizijos" finalą iššlavė per keliolika minučių

Bilietus į "Eurovizijos" finalą iššlavė per keliolika minučių

Penktadienį oficialiai paskelbta, jog "Eurovizijos" nacionalinės atrankos finalas bus rengiamas "Švyturio" arenoje. Kadangi finalas sutampa su Kovo 11-osios švente, bilietus nuspręsta pardavinėti už simbolinę kainą - 3 eurus.

Bilietų pardavimas internete prasidėjo šiandien 11 val., tačiau aktyvūs klaipėdiečiai ir "Eurovizijos" gerbėjai juos iššlavė per keliolika minučių, o 11.20 val. visi bilietai internete buvo išparduoti. Kai kurie žmonės teigia, jog bilietų įsigyti nebegalėjo praėjus vos kelioms minutėms nuo starto.

Beje, bilietus į renginį galima įsigyti ir "Bilietai.lt" kasoje šalia "Švyturio" arenos. Pranešama, jog dar prieš 11 val. prie jų nutįso didžiulės eilės. Apie eiles pranešama ir "Akropolyje" esančioje "Bilietai.lt" kasoje.

Nepraėjus nė valandai nuo bilietų pardavimo pradžios socialiniame tinkle "Facebook" pradėjo plisti užuominos apie jų perpardavinėjimą.

Beje, nespėjusieji gali nenusivilti, mat bilietų pardavimas vyksta dviem etapais. Antrasis startuos po savaitės.

"Vakarų ekspresas" jau rašė, jog perkant internetu vienu kartu bus parduodama ne daugiau keturių bilietų. Renginyje nebus stovimųjų vietų - tai buvo griežtas LRT reikalavimas.

"Eurovizijos" nacionalinės atrankos finalas, anot mero Vytauto Grubliausko, yra didelis iššūkis miestui, kadangi šiam koncertui surengti reikalinga aukščiausios kokybės technika: LED ekranai, šviesos, įgarsinimas.

Tačiau meras teigė, jog uostamiesčiui pavyko atlikti didžiausius pasiruošimo darbus tam, kad priimtų ir pateiktų renginį europiniu lygiu.

Miestas šio koncerto rengimui skirs apie 70 tūkst. eurų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder