Klaipėdiečiai siekė rekordo sportuodami

Klaipėdiečiai siekė rekordo sportuodami

Tylų , rūke paskendusį šeštadienio, kovo 7-osios rytą, Klaipėdoje sudrumstė klubinės muzikos garsai Atgimimo aikštėje ir būrys besišypsančių ir energingai šokančių miestelėnų. Čia vyko aerobikos treniruotė, kuri pateko į Gineso rekordų knygą, kaip pati didžiausia , nes vyko net 93 pasaulio šalyse 9 val. (vietos laiku). Lietuvoje pasaulinė aerobikos treniruotė tuo pat metu vyko ir Vilniuje, Mažeikiuose, Panevėžyje, Tauragėje.

Klaipėdoje , profesionalių aerobikos trenerių Svetlanos, Andrėjaus ir Manto vedamoje, treniruotėjė dalyvavo 128 miestiečiai. Tarp jų buvo ir aerobikos fanų, ir kitų sporto šalų entuziastų ir tiesiog aktyvų laisvalaikį besirenkančių klaipėdiečių.

Treniruotė pasibaigė šūkiu: „Mes čempionai!“ Pasaulio rekordą pasiekę klaipėdiečiai šypsojosi, fotografavosi ir džiaugėsi puikiu savaitgalio rytu.

Rolando, Ginos, Justinos ir dar vežimėlyje gulinčio 3 mėnesių Haroldo šeima pasimankštinti į Atgimimo aikštę atvažiavo iš Tauralaukio. „Mažas vaikas mankštintis netrukdo, jis taip pat sportavo. Tegu pratinasi nuo mažų dienų, nes visa mūsų šeima sportuoja“, - šypsojosi jauna mamytė Gina, kuri šoko šalia vežimėlio.

Dziudo sporto šakos entuziastas Sergėjus po aerobikos treniruotės dar kurį laiką negalėjo atgauti kvapo. „Nuo vaikystės sportuoju, tačiau ši treniruotė tikrai reikalauja ištvermės, rankos ir kojos dreba. Buvo sunku, bet labai patiko“, - džiaugėsi vyras.

Mindaugas, Vitalija ir Aistė treniruotėje dalyvavo, sėdėdami invalido vežimėliuose. Nė kiek nesušalome, treniravome rankas, o labiausiai paskaudo veido raumenis, nes visą laiką šypsojomės“, - dalinosi gera nuotaika Mindaugas.

„Sveika gyvensena – mūsų gyvenimo būdas. Mėgstame ir aerobiką , ir kitas sporto šakas“, - po treniruotės sakė klaipėdietės dvi Ingos ir Edita. Besišypsančios moterys tvirtino, jog laimingo gyvenimo receptas, kurį visiems rekomenduoja , - tai 20 procentų sporto, 80 procentų sveikos mitybos ir 100 procentų pozityvo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder