Klaipėdiečius piktina rudens "gėrybės"

Klaipėdiečius piktina rudens "gėrybės"

Vieni klaipėdiečiai, įsisukę į šventinį maratoną, ruošiasi Kalėdoms, kiti vis dar gyvena rudens nuotaikomis. Štai šalia Šiaulių gatvės 14-uoju numeriu pažymėto namo miestelėnų akis vis dar "džiugina" lapų krūvos bei gausybė nukritusių obuolių.

Apie šį vaizdelį pranešęs namo gyventojas tikino, esą už aplinkos tvarką atsakinga UAB "Debreceno valda" čia jau seniai nesirodžiusi, o įmonės vadybininkas, atsakingas už šio konkretaus namo aplinkos tvarką, tik dalina pažadus.

Po ilgo bandymo susisiekti su minėtu vadybininku šis atsisakė komentuoti, kodėl kieme taip ilgai pūpso rudeninių lapų ir obuolių krūvos, tik patikino, kad žaliosios atliekos bus išvežtos jau šią savaitę.

Ši žinia, anot jo, gyventojus yra pasiekusi. Paklaustas, ar tai buvo pranešta žinute laiptinėje kabančioje skelbimų lentoje, vadybininkas atsakė, kad tai buvo pasakyta vienam su juo susisiekusiam gyventojui.

Bendrovės direktorius Vaidas Barakauskas taip pat ramino, jog rudens "gėrybės" dar šiomis dienomis bus išvežtos.

"Kasdien dirba skirtingiems namams priskirti kiemsargiai, jie atliekas ir sugrėbė į krūvas. Todėl teigti, kad kiemai nėra prižiūrimi, negalima. Dėl didelių apkrovų atliekų išvežti nespėja vežėjai, kurių Klaipėdoje, jei neklystu, tėra dvi įmonės. Rudeninių lapų pilnas ir mūsų namo kiemas. Laukiame atliekų vežėjų apsilankymo", - teigė V. Barakauskas.

Laukiančiųjų, kol vežėjai išveš nuo rudens užsilikusias atliekas, anot jo, nebėra daug. "Einame pabaigos link", - patikino "Debreceno valdos" direktorius.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder