Klaipėdoje - dar 4 nauji atvejai. Užsikrėtė viena KUL gydytoja

Klaipėdoje - dar 4 nauji atvejai. Užsikrėtė viena KUL gydytoja

Labas ir sveikas (ko nuoširdžiai linkiu visiems) rytas iš uostamiesčio, nors informacija iš po nakties, deja, ne džiuginanti. Trumpai - dar nauji 4 patvirtinti atvejai, trys sergantys lieka KUL, vienas - gydosi savarankiškai, laikydamasis visų griežto karantino ir gydymosi reikalavimų.

Svarbi žinia, kad šį kartą - tai viena gydytoja iš KUL akių lygų gydymo skyriaus (to paties, kuriame ir buvo fiksuota grėsmė prieš keletą dienų), kaip jau ir buvo minėta anksčiau, esančio visiškai kitame nei priimamasis bei Infekcinių ligų skyriai.

Taip pat šiandien jau išsiaiškinta, kad COVID-19 į KUL atkeliavo iš išorės, nes panašu, kad tai buvo vienos tame skyriuje dirbančios darbuotojos vyras, grįžęs iš užsienio, kas šiąnakt ir buvo patvirtinta ir identifikuota.

Laikantis pačių griežčiausių saugumo reikalavimų KUL vadovybė šiandien jau izoliavo 20 tame skyriuje dirbusių gydytojų bei pagalbinio personalo. Svarbu ir tai, kad nepasitvirtino įvairūs gandai apie kitų skyrių vedėjų, gydytojų bei personalo infekcijų atvejus. Viso šiai dienai KUL gydosi 20 koronavirusu užkrėstų žmonių.

Tokia informacija šiai minutei, galimai po pietų bus pateikta daugiau informacijos apie visą šia situaciją dar smulkiau ir tiksliau, jei pavyks suderinti nuotolinės konferencijos laiką bei kviečiamų dalyvių sąrašą, nes manau, kad visi puikiai suprantate, kad laikas tokiems "renginiams" pats netinkamiausias. Tačiau tuo pat metu tiek, kiek tai būtina saugiam šiomis sąlygomis svarbios ir žinoma tikslios informacijos pateikimui, tai taip pat labai svarbu.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder