Klaipėdoje atidaroma Hyper Norfa

Klaipėdoje atidaroma Hyper Norfa

Ketvirtadienį, kovo mėn. 5 d., Klaipėdoje, Priestočio g. 30 atidaroma Hyper „Norfa“.  

Po beveik du mėnesius trukusios rekonstrukcijos „Norfa“ išaugo, pakeitė formatą iš XXL į Hyper, jos prekybos salės plotas padidėjo maždaug 10 proc. iki 3,5 tūkst kv. metrų. Hyper „Norfoje“ veiks 8 savitarnos ir 5 įprastinės kasos. Parduotuvėje atidaromas naujas kulinarijos cechas ir bandelių kepyklėlė. Padidės prekių asortimentas. 

Į atnaujintą prekybos centrą investuota maždaug 1,2 mln. eurų, jame dirbs 35 darbuotojai. Didelė dalis parduotuvės įrangos – visa šaldymo įranga, dalis birių produktų talpų, lentynų ir kt., pakeista į naują. „Norfa“ pertvarkyta pagal naują koncepciją, daugiau dėmesio skiriant ne tik parduotuvės funkcionalumui, bet ir estetiškai patraukliam interjerui.

Hyper „Norfa“ prekybos centre taip pat veiks „N“ vaistinė, „Vynoteka“, maitinimo įstaigos, kirpykla, be to, likusias dar neišnuomotas erdves užims dar kelios įvairių reikmenų parduotuvės. 

Šiemet tai antroji atnaujinta „Norfa“. Užvakar, Ukmergėje, Vytauto g., prekybos centre „Eifelis“ buvo atidaryta atnaujinta XXL „Norfa“, su 5 savitarnos ir 4 įprastinėmis kasomis. Rekonstrukcija kainavo 0,8 mln. eurų.

Šiuo metu šalyje veikia 143 „Norfa“ parduotuvės. 2020 m. bendrovė planuoja atidaryti 10 naujų ir atnaujintų prekybos centrų, į kuriuos ketina investuoti apie 15 mln. eurų.

„Norfos mažmenos“ 2019 metų prekių ir paslaugų apyvarta siekė 632,790 mln. eurų su pridėtinės vertės mokesčiu (PVM) – 7,7 proc. daugiau negu 2018 metais, kai bendrovės pardavimai sudarė 587,545 mln. eurų. Be PVM apyvarta išaugo nuo 489,533 mln. iki 527,238 mln. eurų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder