Klaipėdoje pokeris gyvas: kviečia naujas turnyras

Klaipėdoje pokeris gyvas: kviečia naujas turnyras

Po to, kai Klaipėdos senamiestyje nustojo veikti gana įdomius turnyrus visiems norintiesiems organizavę pokerio namai, dalis šio žaidimo propaguotojų liko be vietos, kurioje galėtų susirinkti ir puikiai praleisti laiką.

Panašu, kad dalis jų apskritai metė žaisti pokerį, dalis su bendraminčiais ėmė rinktis paeiliui vienas pas kitą namuose. Ir tik išmintingiausi (arba labiausiai informuoti) pokerio aistruoliai netruko išsiaiškinti, kad Klaipėdoje vis dėlto yra vieta, kurioje galima jaukiai ir smagiai praleisti vis ilgėjančius rudens, kankinančiai ilgus žiemos bei lėtai trumpėjančius pavasario vakarus.

Ši vieta - klubas "Relax Cube", pas save klaipėdiečius pokerio žaidėjus pakvietęs pernai vasarį ir per tą laiką spėjęs surengti jau du reitinginius turnyrus. Pirmasis jį įvyko klubo padalinyje Vingio gatvėje, o antrasis sėkmingai praėjo "Relax Cube" klube Pempininkuose (Taikos pr. 81).

Būtent čia - Pempininkuose (geriausiai žinomi orientyrai - radijo stotis "Laluna" bei atnaujintas Pempininkų aikštės fontanas) - "Relax Cube" nuo šiol ir tęs visą savo veiklą. Ir būtent čia rugsėjo 23 dieną (penktadienį) įvyks naujas REITINGINIS RUDENS POKERIO TURNYRAS.

Tai nebus "vienetinis" renginys - "Relax Cube" yra suplanavę visą 16 įskaitinių turnyrų ciklą. Po jų vyks TOP-20 turnyras, kurio nugalėtojas bus apdovanotas pagrindiniu net 1 150 eurų vertės prizu.

Į TOP-20 turnyrą pakliūti ir dėl minėto pagrindinio prizo kovoti galės tik tie žaidėjai, kurie bus sužaidę 10 ir daugiau įskaitinių turnyrų. Įskaitiniu turnyru bus laikomas žaidimas, kuriame dalyvaus 18 ir daugiau žaidėjų. Jei susirinks mažiau nei 10 žaidėjų, įskaitinis turnyras nebus žaidžiamas iš viso.

Pažymėtina, kad prizais bus apdovanoti visų įskaitinių turnyrų 1-6 vietų nugalėtojai. Prizus įsteigė RUDENINIO POKERIO organizatoriai ir rėmėjai: klubas RELAX CUBE, svečių namai SUNKISS, soliariumų ir masažų studija SUNKISS, boulingas KAPITOLIJUS, sporto prekių parduotuvė WINNER SPORT, bendrovė ŠVYTURYS, kazino TORNADO, dienraštis VAKARŲ EKSPRESAS.

Rudeninis reitinginis turnyras vyks pagal klubo „Relax Cube“ nustatytas taisykles. Pagrindinės jų tokios:

* Klubo įėjimo mokestis - 7 eurai

* Startinis žetonų kiekis - 15 000

* "Re-buy" (nelimituotas) - 9 000 žetonų iki 8 lygio pabaigos (MBS – 8€);

* "Add-on" - 20 000 žetonų po 8 lygio (MBS – 8€);

* Žaidimo pradžia - 19 val.

* Registracija prasideda 18.30 val.

* Vėlyvoji registracija - iki 8 lygio pabaigos

* Užsiregistravusiems iki turnyro pradžios ir atėjusiems laiku +5 000 žetonų

* Už kiekvieną su savimi atsivestą naują žaidėją +2 000 žetonų

Beje, visos moterys ir panelės pavaišinamos putojančio vyno taure.

PAGRINDINIS PRIZAS - 1 150 EURŲ VERTĖS LG LED TELEVIZORIUS

ATEIK, ŽAISK, LAIMĖK IR PASIIMK!!!

Rudeninis pokerio turnyras įvyks rugsėjo 23 d. "Relax Cube" patalpose Taikos pr. 81 (šalia radijo stoties "Laluna"). Išsamesnė informacija tel. 8 606 86141.

Reklama 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder