Klaipėdos jaunimo apdovanojimai - jau šį vakarą

Klaipėdos jaunimo apdovanojimai - jau šį vakarą

Labiausiai pasižymėję Klaipėdos miesto jaunimo atstovai bus pagerbti šį vakarą, gruodžio 4 d., nuotoliniu būdu vyksiančioje apdovanojimų ceremonijoje.

Kaip ir kasmet, Klaipėdos miesto savivaldybės Jaunimo reikalų taryba inicijuoja Jaunimo apdovanojimus, kurie skirti įvertinti jaunus žmones, dirbančius jaunimo labui Klaipėdos mieste. Tokiu būdu siekiama skatinti jaunimo aktyvumą mokslo, meno, sporto, kultūros bei pilietiškumo srityse. 

„Be galo svarbu tinkamai įvertinti jaunimą, kurie taps lyderiais įvairiose veiklos srityse ir neišvengiamai ateis pakeisti tų, kurie šiandien dirba savivaldoje arba stovi prie valstybės vairo“, - sako Klaipėdos miesto mero pavaduotojas Arvydas Cesiulis.

Dvylikai nominacijų Jaunimo reikalų taryba atrinko po 3 kandidatus. Balsuoti už juos galėjo visi norintys. Balsavimas jau sustabdytas, rezultatai bus skelbiami per apdovanojimų ceremoniją.

„Šie jaunimo apdovanojimai ypatingi tuo, kad pirmą kartą teks susitikti su visais nominantais ne gyvai, o per nuotolį. Dėl visoje šalyje paskelbto karantino teko atsisakyti kasmetinio gyvo renginio. Nenorėdami nuvilti jaunimo - apdovanoti pačius aktyviausius, nusprendėme renginį perkelti į internetinę platformą. Šių metų apdovanojimai išskirtiniai ir tarptautiškumo siekimu – transliacija vyks su angliškais subtitrais, nes tarp nominantų yra ir užsienio studentai“, - sako Klaipėdos miesto savivaldybės Jaunimo ir bendruomenės reikalų koordinavimo grupės vadovė Aistė Valadkienė. 

Šių metų apdovanojimų filmavimui pasirinkta nauja jaunimo erdvė – uždaras riedučių ir riedlenčių parkas, kurį įkūrė VšĮ „Asmenybės ugdymas“, vykdantis vietos veiklos grupės projektą iš ESFA ir Klaipėdos miesto savivaldybės lėšų. Tai bus puiki proga pristatyti naujai atidaromą erdvę. .

Apdovanojimų ceremonija bus tiesiogiai transliuojama gruodžio 4 d. 18 val. „Klaipėda, aš su tavimi“ ir Klaipėdos miesto savivaldybės socialinio tinklo „Facebook“ paskyrose.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder