Kontrolieriai ruošiasi naktiniam darbui

Kontrolieriai ruošiasi naktiniam darbui

Klaipėdos valdininkų armiją ketinama padidinti dar 5 etatais, kad Viešosios tvarkos skyrius galėtų dirbti ir po darbo valandų, savaitgaliais bei švenčių dienomis.

Planuojama, kad atsiras papildomi 4 valstybės tarnybos etatai bei 1 viena įprastinė darbo sutartis.

"Šiandien netenkiname asmenų poreikių. Dirbame iki 17 valandos, o skundžiamasi būtent dėl savaitgalių, šventinių dienų, be to, vasarą gyvenimas nuo 17 valandos ir prasideda - restoranai, kavinės, paplūdimiai ir taip toliau. Dirbant įprastu laiku ir sąstatu netenkiname gyventojų prašymų užtikrinti viešąją tvarką", - aiškino minėtojo skyriaus vedėja Kristina Vintilaitė.

Be to, šiuo metu jau 22 darbuotojus turintis skyrius esą turi daug kitų prerogatyvų - "Klaipėdos keleivinio transporto" perduodamos informacijos vertinimas ir protokolų surašinėjimas, automobilių stovėjimo kontrolė ir panašiai.

Preliminarus lėšų poreikis 5 darbuotojų darbo užmokesčiui sieks 35 292 eurus per metus. Jei Taryba patvirtins šias užmačias, nuo kitų metų šis skyrius pagal darbuotojų skaičių prilygs kai kuriems Savivaldybės departamentams.

Be to, tai ne vienintelis žadamas etatų auginimas - per ateinančius metus norima įsteigti dar 12 kontrolierių darbo vietų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder