Merui teko atlikti operaciją

Merui teko atlikti operaciją

Praėjusios savaitės pabaiga nesusiklostė miesto merui Vytautui Grubliauskui - vaikštinėdamas viena koja įsmuko į duobę ir trūko Achilo sausgyslė. Penktadienį uostamiesčio vadovui buvo atlikta operacija.

Apie savo traumą V. Grubliauskas pranešė feisbuke. Jis ragino pasisaugoti ir branginti savo sveikatą.

"Na štai, visiškai neplanuotai teko pajusti, kas yra toji Achilo sausgyslė (nors daugelis, ypač politikoje, ieško Achilo kulno). O aš vakar, jau vakaro tamsoje, aktyvaus pasivaikščiojimo metu gimtosiose pamiškėse netikėtai "pagavau"gudrią duobę savo kelyje (kurios anksčiau ten nebuvo), į kurią įtaikius neatlaikė garsioji sausgyslė.

Skubi operacija, neišvengiamas gydymas, tikriausiai ir minimali reabilitacija... Teks apriboti judėjimą. Saugokitės patys, o ir kitus pasaugokite, nes juk sveikata - brangiausias turtas", - šeštadienį socialiniame tinkle rašė V. Grubliauskas.

Su BNS mintimis dalijęsis Klaipėdos meras prasitarė, kad nedarbingumas gali būti gana didelis, mat su gipsu gali tekti išbūti 3-4 savaites.

"Jeigu reikėtų, tai sutariau, kad ligoninėje būtų galima gauti darbo salytę. Nepaisant to, kad koja - gipse, miesto gyvenime dalyvausiu abiem kojomis", - BNS teigė V. Grubliauskas.

Uostamiesčio valdžioje merą laikinai pavaduoja vicemeras Arvydas Cesiulis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder